Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ν. Μπίστης: Μνημείο σουρεαλισμού

Πυρά στη Δημοκρατική Αριστερά από το facebook

bistisA

Κριτική στη Δημοκρατική Αριστερά για την ανακοίνωση του κόμματος αναφορικά με την προγραμματική συμφωνία των 2 κυβερνητικών εταίρων ασκεί στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Νίκος Μπίστης. «Ευτυχώς πολλά στελέχη και οι περισσότεροι ψηφοφόροι της ΔΗΜΑΡ δεν είναι διατεθειμένοι να πάνε μαζί τους. Πόσο μάλλον που τώρα υπάρχει και άλλος δρόμος», εκτιμά ο κ. Μπίστης, στέλνοντας μηνύματα προς την Αγίου Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Νίκου Μπίστη:

«Τέτοιο είναι η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ για την προγραμματική συμφωνία ΝΔ -ΠΑΣΟΚ. Μέχρι χτες φώναζαν » που είναι η προγραμματική συμφωνία που υποσχεθήκατε;» Τώρα που υπάρχει η συμφωνία – πολύ πιο ρεαλιστική και εφαρμόσιμη από εκείνη που υπέγραψε η ΔΗΜΑΡ πέρυσι τον Ιούνιο- νόμισαν ότι βρήκαν παπά να θαψουνε πέντε έξη. Το ΠΑΣΟΚ, την κεντροαριστερά, την λογική χωρίς να συνειδητοποιούν ότι το μόνο που θάβουν είναι τα υπολείμματα της δικής τους σοβαρότητας. » Στρατηγικής σημασίας» η σύμπλευση με την επάρατο δεξιά. Ενώ όταν συνεργάζονται επί ένα χρόνο αυτοί είναι τακτικού χαρακτήρα. Αλλά ας το αφήσουμε αυτό, να μην τους θυμίζουμε «αμαρτίες» που θέλουν να ξεχάσουν. Δηλαδή τώρα που στην Γερμανία οι σοσιαλδημοκράτες και οι χριστιανοδημοκράτες θα σχηματίσουν κυβέρνηση μεγάλου Συνασπισμού με συμφωνία 60 σημείων, ακυρώνουν την ιστορία τους και τις διάφορες τους;

«Γίνονται ένα κόμμα και θα κατεβούν μαζί στις ευρωεκλογές, όπως λέει για την Ελλάδα ο βαθύνους Τσίπρας; Και από πότε η Αριστερά της Ευθύνης συμμερίζεται τέτοιες ανοησίες; Το θέμα είναι ότι όταν πάρεις φόρα κατηφόρα στο τέλος της διαδρομής είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Ευτυχώς πολλά στελέχη και οι περισσότεροι ψηφοφόροι της ΔΗΜΑΡ δεν είναι διατεθειμένοι να πάνε μαζί τους. Πόσο μάλλον που τώρα υπάρχει και άλλος δρόμος».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By