Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Πυρά» Τατσόπουλου κατά ΣΥΡΙΖΑ για τον Καρυπίδη

«Δεν πάμε μπροστά με μπακαλίστικες λογικές» σχολίασε ο πρώην του ΣΥΡΙΖΑ και νυν ανεξάρτητος βουλευτής

tatsopoulos_syriza650

Έντονη κριτική κατά της ηγεσίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το θέμα το Θόδωρου Καρυπίδη άσκησε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Πέτρος Τατσόπουλος, την Πέμπτη, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Βήμα fm.

Ο κ. Τατσόπουλος χαρακτήρισε συγκεκριμένα «πολύ κακή επιλογή» την υποψηφιότητα του κ. Καρυπίδη, κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για «μπακαλίστικh λογική».

«Ο Καρυπίδης, ένας άνθρωπος που με ένα απλό γκουγκλάρισμα στην ιστοσελίδα του βρίσκεις πράγματα που δεν είναι κρυφά και τα βρίσκεις μέσα σε ένα τέταρτο της ώρας αν θες να τα μάθεις, έβλεπες ότι είναι και λαϊκιστής και αντισημίτης και φιλοχρυσαυγίτης. Ποια ήταν η αρετή του που άρεσε στον ΣΥΡΙΖΑ; Ότι ήταν αντιμνημονιακός. Παιδιά, δεν πάμε έτσι… Μ’ αυτήν την μπακαλίστικη λογική ότι αν είναι αντιμνημονιακός είναι καλός και αν είναι μνημονιακός είναι κακός. Αυτή είναι πολιτική για νηπιαγωγείο», σχολίασε ο βουλευτής.

Υποστήριξε ακόμη ότι «μερικοί στην Κουμουνδούρου έχουν πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ» και «συμπεριφέρονται σαν να είναι σε έναν αυτόματο κυβερνητικό πιλότο που έχει την εξουσία σίγουρη».

Ο κ. Τατσόπουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα της υποψηφιότητας του Οδυσσέα Βουδούρη, σημειώνοντας ότι αν δεν τον ήθελαν στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έπρεπε να συνεργαστούν μαζί του εξαρχής. «Δηλαδή, τον Βουδούρη τον εγκρίνουν και μετά έρχονται και τον καλύπτουν ως φιλομνημονιακό, επειδή είχε ψηφίσει το πρώτο μνημόνιο και επειδή είχε ψηφίσει την κυβέρνηση Σαμαρά-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και μετά με τη ρετσινιά του αντιμνημονιακού του ρίχνουν ανάθεμα. Οι ίδιοι άνθρωποι που τον ενέκριναν και τώρα του σηκώνουν το δάχτυλο και του απευθύνουν δημοσίως νουθεσίες για το πώς πρέπει να μιλάει», παρατήρησε.

By