Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πως ένα τσομπανόπουλο από την Αρκαδία κατάφερε να γίνει ισχυρός επιχειρηματίας

«Ανδρέας Ανδριανόπουλος: Αυτή είναι η Ζωή μου»

vivlioA

Η κρυφή ιστορία ενός Αρκά  που μετανάστευσε στην Αυστραλία  και κατάφερε να γίνει «μεγάλος και τρανός» περιγράφεται στις σελίδες του βιβλίου  «Ανδρέας Ανδριανόπουλος: Αυτή είναι η Ζωή μου» που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Συγκεκριμένα, το βιβλίο μιλά για ένα τσομπανόπουλο από την Αρκαδία, που έγινε οδηγός ταξί στη Μελβούρνη και κατόρθωσε με πολύ σκληρή δουλειά, επιμονή, τιμιότητα, αλλά και με το επικοινωνιακό του χάρισμα να ανελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους επιχειρηματίες της Αυστραλίας.

Σημειώνεται ότι η ζωή του Ανδρέα Ανδριανόπουλου αναδύεται μέσα από ιστορικά γεγονότα που ταλάνισαν τη γενέτειρά του την Αρκαδία, μέσα από τις περιπέτειες που γέννησε η φυγή του από τον γενέθλιο τόπο του, τις κακουχίες και τη μαρτυρική ζωή ενός εφήβου μέσα στις κουζίνες ζαχαροπλαστείων και καφενείων.

Ο συγγραφέας  του βιβλίου, Αναστάσιος Τάμης παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη ζωή ενός ανθρώπου που στα 80 χρόνια του έζησε τη στέρηση και το φόβο, το θάνατο και τη ζωή, την αρρώστια και το θρίαμβο, την ευτυχία και την οδύνη, το χρήμα και τη φτώχεια και μοίρασε γύρω του χαρά και συγκίνηση.

By