Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πως κατέληξε στο πρόσωπο του Γκίκα Χαρδούβελη ο Σαμαράς

Μετά από το πηγαδάκι που έκανε με δημοσιογράφους στα κάγκελα του Μεγάρου Μαξίμου ο πρωθυπουργός λίγο μετά τον ανασχηματισμό, ο Αντώνης Σαμαράς επιφύλασσε ακόμα μία έκπληξη στους εκπροσώπους των Μέσων

xardouvelisPPPP

Μετά από το πηγαδάκι που έκανε με δημοσιογράφους στα κάγκελα του Μεγάρου Μαξίμου ο πρωθυπουργός λίγο μετά τον ανασχηματισμό, ο Αντώνης Σαμαράς επιφύλασσε ακόμα μία έκπληξη στους εκπροσώπους των Μέσων. Εσπασε την παράδοση που θέλει τον εκάστοτε πρωθυπουργό να μην αποκαλύπτει το παρασκήνιο των επιλογών στον ανασχηματισμό και είπε πως κατέληξε στην απόφαση να τοποθετήσει στη θέση του υπουργού Οικονομικών τον Γκίκα Χαρδούβελη.

Οπως γράφει και το Έθνος αμέσως μετά την πανηγυρική συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας με δημοσιογράφους στη Βουλή είπε πως η πρόταση για τον Γκίκα Χαρδούβελη έπεσε στο τραπέζι από τον διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Κώστα Μπούρα. Στη συνέχεια ανέφερε ο πρωθυπουργός πως ήρθε σε επαφή με τον κ.Χαρδούβελη και είδε έναν ευθύ και θετικό άνθρωπο ειδικό στα θέματα μικροοικονομίας.

 

By