Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς

Οι γονείς θα μπορούν να κάνουν τις ενστάσεις και τις διορθώσεις στις αιτήσεις

paidikoi stathmoi

Σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika.gr, τα προσωρινά αποτελέσματα με την μοριοδότηση των μητέρων από την ΕΕΤΑΑ θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 25 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, στις 25 Αυγούστου θα ανακοινωθεί η μοριοδότηση των γονέων όπου θα μπορούν την επόμενη ημέρα να κάνουν τις ενστάσεις τους (26 μέχρι 28 Αυγούστου) και τις διορθώσεις τους στις αιτήσεις αποστέλλοντας τα συμπληρωματικά δικαιολογητικά. Τέλος Αυγούστου (30 ή 31/8) και μετά την επεξεργασία των ενστάσεων θα ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα όπου και οι γονείς θα γνωρίζουν σε ποιους παιδικούς σταθμούς θα στείλουν τα παιδιά τους μέσω ΕΣΠΑ. Οι ενστάσεις θα πρέπει να σταλούν στα Γραφεία της ΕΕΤΑΑ στις ακόλουθες Διευθύνσεις αντίστοιχα με τη γεωγραφική προέλευση των αιτούντων μητέρων μετά την ανακοίνωση της μοριοδότησης, ως ακολούθως:

Περίπου 89.000 αιτήσεις από γονείς έγιναν στην ΕΕΤΑΑ για την συμμετοχή στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika.gr.

Ο αριθμός είναι μικρότερος από τις αιτήσεις του 2013 για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ κατά 4.000 καθώς πέρσι έγιναν 93.000 αιτήσεις.

By