Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Π. Καμμένος: Δημοψήφισμα για το μνημόνιο οι ευρωεκλογές

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υποστηρίζει ότι εάν την Κυριακή οι πολίτες ψηφίσουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και Ποτάμι, θα υπάρξει «ουσιαστικά μια Ευρώπη που δεν θα έχει κυρίαρχα κράτη και θα καταργηθούν τα θρησκευτικά σύμβολα

kammenos
Δημοψήφισμα για το μνημόνιο χαρακτήρισε τις ευρωεκλογές ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ο οποίος επανέλαβε την προτροπή του προς τους ψηφοφόρους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ «να ανατρέψουν τις ηγεσίες των κομμάτων τους» και «να προκύψουν με νέες εθνικές εκλογές τέτοιες ισορροπίες, που να μπορούν να κάνουν μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» ο κ. Καμμένος τόνισε ότι στις ευρωεκλογές θα εξαρτηθεί «το κατά πόσο θέλουμε, είτε να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση που βιώνουμε, η εξαθλίωση των Ελλήνων, είτε να αλλάξουμε σελίδα, να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας, να πάρουμε πίσω την εθνική κυριαρχία της χώρας και την αξιοπρέπειά μας. Αυτά διακυβεύονται. Οι εκλογές της Κυριακής είναι δημοψήφισμα, δεν είναι απλές ευρωεκλογές».

Επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι υπόσχεται «σε έναν λαό με 3.100.000 ανέργους, 200.000 θέσεις εργασίας, 500.000, 700.000, 800.000 θέσεις εργασίας» και υποστήριξε ότι η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ η ΔΗΜΑΡ και το Ποτάμι, εάν ψηφιστούν την Κυριακή από τους ψηφοφόρους, θα υπάρξει «ουσιαστικά μια Ευρώπη που δεν θα έχει κυρίαρχα κράτη και θα καταργηθούν τα θρησκευτικά σύμβολα. Μία Ευρώπη, όπου οι αξίες θα διαμορφώνονται από τη Γερμανία και από τους τραπεζίτες».

By