Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ρέντη: Έκπτωση 5 % στα προϊόντα για τους κατόχους καρτών ΟΑΣΑ

Η έκπτωση , τάξεως 5% , απευθύνεται σε τελικούς καταναλωτές

anoikse-i-agora-tou-katanaloti-stou-renti

Οι κάτοχοι μηνιαίων ή ετήσιων καρτών του ΟΑΣΑ θα απολαμβάνουν έκπτωση 5% στις αγορές προϊόντων από την Αγορά του Καταναλωτή στου Ρέντη  όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ) σε συνεργασία με τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών.

Η Αγορά του Καταναλωτή λειτουργεί όπως είναι γνωστό στις εγκαταστάσεις της κεντρικής αγοράς του Ρέντη και απευθύνεται σε τελικούς καταναλωτές (όχι επιχειρήσεις). Μέσω της Αγοράς διατίθενται κρέατα, ψάρια, ψωμί και αρτοσκευάσματα, είδη παντοπωλείου κλπ. ενώ τα καταστήματα λειτουργούν επτά ημέρες την εβδομάδα.

Με αυτή την πρωτοβουλία ο Όμιλος ΟΑΣΑ στοχεύει στη δημιουργία προστιθέμενης αξίας στα προϊόντα του. Η κίνηση αυτή εντάσσεται σε μια ευρύτερη στρατηγική προώθησης των καρτών απεριορίστων διαδρομών, κάνοντας τες πιο ελκυστικές.
Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα παρουσία του υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Θ. Σκορδά και του προέδρου του ΟΚΑΑ κ. Π. Σταμπουλίδη ανακοινώθηκε επίσης η ανάπτυξη ηλεκτρονικής πλατφόρμας για τις αγοραπωλησίες προϊόντων σε επίπεδο χονδρικής που πραγματοποιούνται στις κεντρικές αγορές.

Μέσω της νέας υπηρεσίας παραγωγοί, χονδρέμποροι και λιανοπωλητές θα μπορούν να βλέπουν τις τιμές και να κλείνουν συμφωνίες εξ αποστάσεως.
Ο ΟΚΑΑ παρουσίασε το 2013 κέρδη άνω των 2 εκατ. ευρώ έναντι ζημιών το 2012 ενώ ο τζίρος ξεπέρασε τα 14 εκατ., από 10 εκατ. ένα χρόνο πριν.

ΠΗΓΗ: naftemporiki.gt

(Visited 1 times, 1 visits today)
By