Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ραχήλ Μακρή: Θα συνεχίσω τις αγωγές

«Επικαλούνται μια ατάκα την οποία ουδέποτε είπα και δεν μπορεί να την αποδείξουν, διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις επίτηδες» δήλωσε η βουλευτής των ΑΝΕΛ

makri

Με νέες αγωγές κατά δημοσιογράφων, αλλά και βουλευτών, προειδοποίησε μέσω του ΣΚΑΪ η Ραχήλ Μακρή μετά τη μηνυτήρια αναφορά της σε δημοσιογράφους βάσει της οποία συνελήφθη και η αρχισυντάκτρια του Ελεύθερου Τύπου Δέσποινα Κονταράκη την Κυριακή.

«Δεν μετανιώνω γι” αυτό που έκανα, και θα το συνεχίσω μέχρι τέλους και με αγωγές», ανέφερε χαρακτηριστικά η βουλευτής των ΑΝΕΛ, λέγοντας μάλιστα ότι στις αγωγές της θα συμπεριλάβει και συναδέλφους της βουλευτές όπως η Φωτεινή Πιπιλή.

Η κ. Μακρή είπε  ότι αυτό που την εκνεύρισε ήταν ότι τη χαρακτήρισαν ανεκδιήγητη. Υποστήριξε δε ότι κατέφυγε στην αστυνομία και τη δικαιοσύνη γιατί απειλείται η ζωή της. Τόνισε ακόμα ότι ποτέ δεν είπε τις συγκεκριμένες φράσεις υποστήριξης της Χρυσής Αυγής και ούτε μπορεί να αποδείξει κανείς το αντίθετο.

«Επικαλούνται μια ατάκα την οποία ουδέποτε είπα και δεν μπορεί να την αποδείξουν, διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις επίτηδες» δήλωσε η βουλευτής των ΑΝΕΛ. Για υποκρισία κατηγόρησε την Ραχήλ Μακρή ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

«Η μήνυση είναι αστεία, δεν αναφέρει τίποτε, λεει ότι κινδυνεύει η ζωή της και για συκοφαντική δυσφήμηση, έγραψε 30 λέξεις» σχολίασε ο διευθυντής του Ελεύθερου Τύπου Πάνος Αμυράς.

By