Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ρόδος: Συγγενικά πρόσωπα οι δολοφόνοι της 69χρονης

Δολοφόνοι ήταν τα εγγόνια της – Κίνητρο οι οικονομικές διαφορές

elliniki-astunomia-elas-peripoliko-arxeio

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση της 69χρονης που βρέθηκε χθες, Τρίτη, νεκρή, στο σπίτι της  στην περιοχή Ασγούρου, στη Ρόδο, καθώς, σύμφωνα με την εφημαρίδα Ροδιακή, δολοφόνοι της ηλικιωμένης γυναίκας ήταν η 26χρονη εγγονή και ο 30χρονος εγγονός της.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρόδου πραγματοποίησαν πολύωρες ανακρίσεις και τελικά συνέλαβαν ως βασικό ύποπτο αρχικά την εγγονή και στην συνέχεια τον 30χρονο εγγονό της, ως άμεσο συνεργό στο έγκλημα.

Από την πρώτη στιγμή η εγγονή της 69χρονης γυναίκας θεωρούνταν από τους αστυνομικούς ως η βασική ύποπτος για το έγκλημα αυτό. Ήταν η ίδια που είχε επικοινωνήσει με την αστυνομία και είχε ζητήσει βοήθεια γιατί όπως είπε βρήκε την γιαγιά της χτυπημένη στο κρεβάτι του σπιτιού της.

Κατά την ανάκριση, έπεσε σε αντιφάσεις και σήμερα τα ξημερώματα «έσπασε» και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη της, ενώ πριν απο λίγο σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ομολόγησε και την συμμετοχή του αδελφού της.

Ως κίνητρο της δολοφονίας, φαίνεται να περιέγραψε το γεγονός ότι είχαν οικονομικές διαφορές με την γιαγιά της γεγονός που τους έφερνε πολύ συχνά σε άγριους καυγάδες.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και αργά το μεσημέρι αναμένεται να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία.

By