Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σήμερα η δίκη του Πακιστανού που κακοποίησε την Μυρτώ

Η δίκη είναι προγραμματισμένη να γίνει σήμερα στις 9:00 π.μ και βασικός μάρτυρας θα είναι η μητέρα της ατυχής κοπέλας, Μαίρη Κοτρώτσου

@fosphotos.com Alexandros Katsis
@fosphotos.com Alexandros Katsis

Στα δικαστήρια της Σύρου πραγματοποιείται σήμερα η δίκη του Πακιστανού Αχμέτ Βακάς ο οποίος κακοποίησε βάναυσα την 15χρονη τότε Μυρτώ στη Χρυσή Ακτή της Πάρου.

Η δίκη είναι προγραμματισμένη να γίνει σήμερα στις 9:00 π.μ και βασικός μάρτυρας θα είναι η μητέρα της ατυχής κοπέλας, Μαίρη Κοτρώτσου.

Η κ. Κοτρώτσου και η Μυρτώ έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα μετά την επτάμηνη νοσηλείας της 17χρονης, σε νοσοκομείο της Αμερικής, προκειμένου να διεξαχθούν μια σειρά από χειρουργικές επεμβάσεις καθώς και ιατρικές εξετάσεις για τη σταθεροποίηση της υγείας της.

Σε δηλώσεις της η κ. Κοτρώτσου τόνισε ότι κατά την παραμονή τους στη Βοστόνη, περίμενε πολλά περισσότερα για τη βελτίωση της υγείας της μικρότερης κόρης της, ωστόσο όπως είπε η ίδια: «Η Μυρτώ δεν είναι πολύ καλά! Περιμέναμε περισσότερα πράγματα, αλλά δεν έγιναν! Το παιδί μου δεν θα ξαναγίνει ποτέ όπως ήταν. Γι” αυτό ζητώ την καταδίκη του, όχι για μένα αλλά για να δικαιωθεί το παιδί μου»!

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By