Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σήμερα η πρώτη πολιτική εκδήλωση της Δημοκρατικής Παράταξης ενόψει του συνεδρίου

 «Ξεκινάμε για το επόμενο βήμα, αυτό της συγκρότησης μιας ευρύτερης, ισχυρότερης Δημοκρατικής Παράταξης»

pasok-dimokratikiparataxi

 

Η ανασυγκρότηση και η ενδυνάμωση της ευρύτερης Δημοκρατικής Παράταξης στην πορεία προς το συνέδριo θα βρεθεί στο επίκεντρο της πρώτης πολιτικής  εκδήλωσης της Δημοκρατικής Παράταξης  με τίτλο «Δημοκρατική παράταξη- Ξεκινάμε», η οποία διοργανώνεται  σήμερα το απόγευμα, στις 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Divani» (αίθουσα «Μακεδονία»).

Ομιλητές θα είναι οι: Αλεξάνδρα Δαλιάνη, Παναγιώτης Ιωακειμίδης, Γιάννης Καλογήρου, Παντελής Καψής , Παναγιώτης Κωστούλας, Νίκος Μπίστης και Δημήτρης Ψυχογιός.

Την εκδήλωση διοργανώνουν 12 υποψήφιοι ευρωβουλευτές με την «Ελιά»:  Αλεξάνδρα Δαλιάνη, Τάκης Αναστόπουλος, Γιώργος Βερνίκος, Μάνος Επιτροπάκης, Κώστας Θεοδωρόπουλος, Παναγιώτης Ιωακειμίδης, Σωτήρης Κατσέλος, Παντελής Καψής, Παναγιώτης Κωστούλας, Νίκος Μπίστης, Σπύρος Νικόπουλος και Παναγιώτης Πάτρας.

Στην ανακοίνωσή τους, οι διοργανωτές  αναφέρουν: «Η ‘Ελιά’ στις τελευταίες ευρωεκλογές αποτέλεσε την πρώτη ολοκληρωμένη προσπάθεια συστράτευσης των δυνάμεων του ευρύτερου προοδευτικού κέντρου και της σοσιαλδημοκρατίας.

Το ΠΑΣΟΚ και άλλες πολιτικές δυνάμεις, ανταποκρινόμενοι στη μοναδική πρόταση για ενότητα της κατακερματισμένης Κεντροαριστεράς, χωρίς αποκλεισμούς και ηγεμονισμούς. αγωνίστηκαν για να κρατήσουν ζωντανό αλλά και για να ανανεώσουν τον πολιτικό μας χώρο, ο οποίος με υπευθυνότητα και θυσίες σήκωσε το βάρος της διαχείρισης της σκληρής κρίσης που έπληξε την πατρίδα μας.

Παρά τις δυσκολίες, πετύχαμε ένα αξιόλογο εκλογικό αποτέλεσμα και, το κυριότερο, καταφέραμε να δώσουμε ένα νέο πνεύμα και νέα ελπίδα στην πολιτική μας παράταξη. Όμως δεν σταματάμε εδώ, τώρα ξεκινάμε! Ξεκινάμε για το επόμενο βήμα, αυτό της συγκρότησης μιας ευρύτερης, ισχυρότερης Δημοκρατικής Παράταξης. Στην οποία θα συμμετέχουν όλες οι δυνάμεις δυνάμεις της σοσιαλδημοκρατίας, της ανανεωτικής αριστεράς, του μεταρρυθμιστικού κέντρου, της πολιτικής οικολογίας, να συγκροτήσουμε τη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη».

Το «Divani Caravel Hotel» βρίσκεται Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, στην Καισαριανή.

By