Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σακελλαρίδης: Έχει πολλά προβλήματα η υποψηφιότητα του Καρυπίδη

Έντονες αιχμές από τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο των Αθηναίων

sakkelaridis

«Η υποψηφιότητα του Θόδωρου Καρυπίδη έχει πολλά προβλήματα και έχω και εγώ προβλήματα με αυτή» ανέφερε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές. Για το θέμα αυτό, που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στο ΣΥΡΙΖΑ, συνεδριάσει σήμερα η πολιτική γραμματεία του κόμματος.

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Σακελλαρίδης, αναφερόμενος στην δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι στην αντιπολίτευση του Δήμου Αθηναίων, έκανε λόγο για παρακαταθήκη, σημειώνοντας ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε μία δημοτική παράταξη που ασχολείται πραγματικά με τα προβλήματα στις γειτονιές.

Ο κ. Σακελλαρίδης τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δε στηρίζει τη νομοθετική ρύθμιση για τις πορείες, λέγοντας ότι οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να συναθροίζονται, σημειώνοντας ωστόσο ότι όταν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση δε θα χρειάζεται να κάνουν τόσες πορείες οι πολίτες.

Ακόμα, τόνιζε ότι κυβέρνηση αυτή δε θα κρατήσει για πολύ και ο Δήμος Αθηναίων θα συνεργαστεί με μία κυβέρνηση που δε θα υποτάσσεται στη λογική του μνημονίου.

 

By