Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σαλπιγγίδης: «είμαστε έτοιμοι για τη νέα πορεία…» -Άγγλος ο διαιτητής στον αγώνα με τη Ρουμανία

Πάμε για το Euro… Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης εξέφρασε την αισιοδοξία του για την Εθνική Ελλάδας με δηλώσεις του σε εκδήλωση χορηγού εταιρείας της ΕΠΟ.

2389932_big-lnd«Είμαστε ένα σύνολο από άξιους ποδοσφαιριστές κι αυτό το δείχνουν τα αποτελέσματα. Είμαστε σε καλή κατάσταση αγωνιστικά, αλλά και το κλίμα στην ομάδα είναι ανάλογο. Ξεκινά μια μεγάλη διαδικασία με τα προκριματικά. Είναι ένας δύσκολος δρόμος που πρέπει να διανύσουμε. Θέλουμε και την τύχη στο πλευρό μας. Είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύω ότι θα πάμε στο Εuro 2016» είπε ο αρχηγός.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ειδικά από τη στιγμή που δεν θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Θέλουμε τη νίκη, η οποία θα είναι πολύ σημαντική, γιατί και η Ρουμανία έχει τους ίδιους στόχους με εμάς» πρόσθεσε ο Σαλπιγγίδης.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Σαμαράς επισήμανε:»“Όλα αυτά τα χρόνια δείχνουμε σοβαρό πρόσωπο και έχουμε υπομονή. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και έχουμε σεβασμό στον αντίπαλο μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι αναγκαστικό να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι μια διαδικασία που τα ματς μεταξύ τους έχουν μεγάλη χρονική απόσταση. Έτσι δεν μπορούμε να κάνουμε πλάνο για όλα τα προκριματικά».

Ένας από τους «νέους» της ομάδας, ο νεαρός επιθετικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Διαμαντάκος, υπογράμμισε πως «ο προπονητής θέλει να μας βάλει στο κλίμα της ομάδας. Οι συμπαίκτες μου με βοηθάνε για να τους βοηθήσω. Δεν είναι εύκολο να καθιερωθείς στην εθνική ομάδα».

Άγγλος διαιτητής

Διαιτητής του κυριακάτικου αγώνα ορίστηκε ο Άγγλος Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

 

By