Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σαμαράς: Ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθέτησε το όραμά μας

Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η Ελλάδα ξεπερνάει την κρίση, αλλά δεν πρέπει να εφησυχάζει

samaras 2

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Πρωθυπουργός από την Τρίπολη, όπου ξεκίνησε την περιοδεία του εν όψει των εκλογών, με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι το κόμμα του αντιπροσωπεύει τη Νέα Ελλάδα.

«Είχε τέτοια απήχηση το όραμά μας για τη Νέα Ελλάδα, που το υιοθέτησαν ακόμη και εκείνοι που το πολεμούσαν και ανακύκλωναν τη μιζέρια, που τώρα αφήνουμε πίσω» δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς.

«Δεν είναι «Νέα Ελλάδα» όσοι δεν στηρίζουν τις μεταρρυθμίσεις και δίνουν μάχη ενάντια στις επενδύσεις, δεν φέρνουν καμία αλλαγή στον τόπο, αλλά ανήκουν στην εποχή των παγετώνων και των δεινοσαύρων» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είδαν και απόειδαν και υιοθέτησαν ακόμη και το σύνθημα της Νέας Ελλάδας, τόσος ήταν ο πανικός τους» πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός.

Απάντηση στον Μανώλη Γλέζο

Ο κ. Σαμαράς απάντησε και στον Μανώλη Γλέζο, που σε συνέντευξή του έκανε λόγο για ενδεχόμενο αναγκαστικού εσωτερικού δανεισμού, υπογραμμίζοντας πως «αν ο κόσμος πίστευε πως η λύση είναι ο εσωτερικός δανεισμός, τότε θα είχαμε μαζική φυγή καταθέσεων. Δεν τους πιστεύει όμως. Aυτές τις θεωρίες από αυτούς τους ανθρώπους δεν τις παίρνεις σοβαρά» τόνισε.

Ο κ. Σαμαράς πρόσθεσε ότι ναι μεν, η Ελλάδα ξεπερνάει την κρίση, προειδοποίησε ωστόσο ότι «λίγο να εφησυχάσεις και να βρεθείς πίσω, μπορεί να πέσεις στα χειρότερα. Αυτό το λάθος δεν επιτρέπεται να γίνει».

By