Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σε άλλο κόσμο ζει ο Σκορδάς- Oι τιμές στα ράφια μειώνονται!

«Και ο πλέον δύσπιστος θα δει ότι οι τιμές μειώνονται, είναι οφθαλμοφανές» τόνισε ο υφυπουργός Ανάπτυξης

skordas

Κάποιος ή δεν λέει την αλήθεια, ή δεν έχει πάει τα τελευταία χρόνια να ψωνίσει σε super market. Ο Θανάσης Σκορδάς και η Ασημίνα Ξηροτύρη διαφώνησαν για το εάν υπάρχουν μειώσεις σε βασικά καταναλωτικά είδη, με τον υφυπουργό Ανάπτυξης να διαρρηγνύει τα ιμάτια του ότι οι τιμές πέφτουν!

Αμφισβήτησε τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που του παρουσίασε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, σύμφωνα με τα οποία το καλάθι της νοικοκυράς από το 2011- 2013 έχει ακριβύνει κατά 2,1%, με την αύξηση στα βασικά προϊόντα να φθάνει το 5,1%.

Ο Θανάσης Σκορδάς επέμεινε ότι για ένατο συνεχή μήνα ο γενικός δείκτης τιμών παρουσιάζει αρνητική μεταβολή, με τους 11 από τους 12 δείκτες να δείχνουν μείωση τιμών, με εξαίρεση τα αλκοολούχα, οι τιμές των οποίων αυξάνουν λόγω φορολογίας. «Και ο πλέον δύσπιστος θα δει ότι οι τιμές μειώνονται, είναι οφθαλμοφανές», είπε και πρόσθεσε πως είναι κρίμα να αποδομείται την προσπάθεια που εξελίσσεται εδώ και 1,5 χρόνο.

«Η κυβέρνηση ούτε πανηγυρίζει, ούτε εφησυχάζει, θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την αντιμετώπιση κάθε παθογένειας στην αγορά, αλλά και να στηλιτεύει τη γκρίνια και τη μιζέρια που εκπέμπουν κάποιοι», κατέληξε.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By