Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σε δίκη ο Άκης Τσοχατζόπουλος για το «μαύρο χρήμα»

fosphotos.com | Panayotis Tzamaros
fosphotos.com | Panayotis Tzamaros

Σε δίκη παραπέμπεται με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, ο Ακης Τσοχατζόπουλος και άλλα 18 άτομα για την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας παραπέμπονται 19 από τους συνολικά 21 κατηγορουμένους στην υπόθεση, για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος που προέρχεται από τις προμήθειες των εξοπλιστικών προγραμμάτων, την περίοδο που υπουργός Εθνικής Άμυνας ήταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Συγκεκριμένα, με βάση το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου  για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα κατ ΄ επάγγελμα και κατ ΄εξακολούθηση παραπέμπονται οι :Ακης Τσοχατζόπουλος, Αστέριος Οικονομίδης, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου,Νίκος Ζήγρας. Γιώργος Σαχπατζίδης, Αρετή Τσοχατζοπούλου, Βίκυ Σταμάτη , Γιάννης Σμπώκος, Ταλίτα Μαρία Τσεκούρα, Νίκος Γεωργουλάκης, Παναγιώτης Σταμάτης, Παντελής Ζαχαριάδης, Οράτιος Μελάς, Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, Σπύρος Χατζηνικολάου, Γκούντρουν Τσοχατζοπούλου, Φώτης Αρβανιτίδης, Νίκος Καρατζάς και Γιώργος Κωνσταντάτος.

[space size=»30″]

By