Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Σε κλίμα έντασης ο 5ος τελικός του πρωταθλήματος μπάσκετ…

Μετά από ένα απίστευτο και… τρελό «πόλεμο» ανακοινώσεων, πράσινοι και κόκκινοι κοντράρονται στο παρκέ του ΟΑΚΑ, έχοντας καταφέρει να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα

dimitris_gianako

Το τζάμπολ για το μεγάλο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 7.45 (με κάλυψη από τη δημόσια τηλεόραση) με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να αναζητούν τη νίκη και τον τίτλο.

Μετά από ένα απίστευτο και… τρελό «πόλεμο» ανακοινώσεων, πράσινοι και κόκκινοι κοντράρονται στο παρκέ του ΟΑΚΑ, έχοντας καταφέρει να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Με την αστυνομία να είναι επί ποδός…

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα οι αιώνιοι θα μπουν στο παρκέ, περιμένοντας να πληροφορηθούν τους ανθρώπους που θα σφυρίξουν στην… αρένα αυτό το μεγάλο παιχνίδι. Ποιοι θα είναι αυτοί; Τρεις από τους πέντε: Αναστόπουλος, Γκόντας, Τανατζής, Φούφης και Χριστοδούλου. Η κλήρωση θα διεξαχθεί δύο ώρες πριν το ματς, χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων!

Κι ενώ οι οπαδοί των αιωνίων με τον τρόπο τους «ντοπάρουν» τους αθλητές (οι ερυθρόλευκοι με την παρουσία τους στην τελευταία προπόνηση των παικτών του Μπαρτζώκα) η γηπεδούχος ΚΑΕ με μήνυμά της καλεί τον κόσμο σε κόσμια συμπεριφορά.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Φίλοι του Παναθηναϊκού.

Η ομάδα μας ετοιμάζεται να δώσει τον τελευταίο αγώνα της φετινής περιόδου ώστε να κατακτήσει ένα ακόμα πρωτάθλημα.
Αυτός ο αγώνας όπως ήδη γνωρίζετε, αφού έχετε εξαντλήσει τα εισιτήρια θα διεξαχθεί στην έδρα μας. Στο σπίτι μας…
Κι ως γνωστόν το σπίτι μας το προστατεύουμε. Την ομάδα μας την αγαπάμε και την ακολουθούμε με πίστη και αφοσίωση. Και δεν επιθυμούμε να την «τραυματίσουμε» με κανέναν τρόπο.

Στηρίξτε τη μεγάλη προσπάθεια των παικτών με τη φωνή σας, με τις όμορφες εκδηλώσεις που θα εκφράζουν την πίστη στην ομάδα μας.

Δημιουργήστε μια μοναδική αλλά μέσα σε αθλητικά πλαίσια ατμόσφαιρα όπως μόνο στο ΟΑΚΑ ξέρουμε να δημιουργούμε.
Υβριστικά συνθήματα, ρίψη αντικειμένων, κροτίδες, φωτοβολίδες δεν μας εκφράζουν γιατί εμείς υποστηρίζουμε τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Μην ασχολείστε με τον αντίπαλο… Μην απαντάτε σε πιθανές προκλήσεις γιατί εμείς παίζουμε στο σπίτι μας, εμείς έχουμε το πλεονέκτημα, εμείς θέλουμε να πάρουμε δύναμη από τον κόσμο.

Πάμε όλοι μαζί, ενωμένοι, για την τελική προσπάθεια και την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Βαγγέλης Μελέκογλου 

By