Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Σε υψηλούς τόνους ξεκίνησε η επεξεργασία του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή

«Όποιος προτρέπει την Ελλάδα σε μονομερείς ενέργειες, σε μαγκιές, χωρίς υπολογίζει ποιες μπορεί να είναι οι συνέπειες, μπορεί να δημιουργήσει καταστάσεις που είναι θλιβερές και βλέπουμε τώρα στην Αργεντινή», τόνισε ο Παναγιώτης Ρήγας

rigaspasok638_280214

Με καυγά για τις εξελίξεις στην Αργεντινή μετά την επιλεκτική χρεοκοπία ξεκίνησε στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων της βουλής η επεξεργασία του πολυνομοσχεδίου. Ο Κώστας Σκρέκας από τη ΝΔ επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα για τα όσα έχει πει, προκαλώντας την αντίδραση του Γιώργου Σταθάκη.

«Στην Αργεντινή το πρόγραμμα του ΔΝΤ έλεγε πλήρη ιδιωτικοποίηση των πάντων και τελικά το έκαναν, πλήρης απελευθέρωση των εργασιακών σχέσεων έγινε, καθώς και πλήρης απελευθέρωση των αγορών. Σας θυμίζουν τίποτα όλα αυτά;», υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Γιώργος Γ. Σταθάκης κάλεσε την συγκυβέρνηση να αποκτήσει αίσθηση του μέτρου και να αφήσει τον Αλέξη Τσίπρα, «γιατί τα ξέρουμε καλύτερα από εσάς».

Στον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας που επεσήμανε πως ο Γιώργος Σταθάκης με τις γνώσεις που έχει, δεν θα έλεγε «μακάρι να ήμασταν Αργεντινή». «Αλλά το είπε ο κ. Τσίπρας και όποιος προτρέπει την Ελλάδα σε μονομερείς ενέργειες, σε μαγκιές, χωρίς υπολογίζει ποιες μπορεί να είναι οι συνέπειες, μπορεί να δημιουργήσει καταστάσεις που είναι θλιβερές και βλέπουμε τώρα στην Αργεντινή», τόνισε.

By