Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σημίτης: Δεν πάω στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, διαφωνώ με όσα γίνονται


Απαξίωσε πλήρως το επικείμενο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, ο Κώστας Σημίτης. «Για ποιο λόγο να παραστώ; Να κάθομαι στην πρώτη σειρά για τις φωτογραφίες;» διερωτήθηκε μιλώντας στα «Νέα».

Ðïëéôéêü  Åðéóôçìïíéêü Óõìðüóéï ÐÁÓÏÊ 3ç ÓåðôÝìâñç åðÝôåéïò åêäÞëùóç,2ç ÇÌÅÑÁ Êþóôáò Óçìßôçò,Costas Simitis

Ο πρώην Πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν έκρυψε ότι διαφωνεί με πολλές από τις επιλογές της ηγεσίας της Ιπποκράτους. «Δεν έχω να προσφέρω τίποτα και για να είμαι ειλικρινής, δεν συμφωνώ με πολλά πράγματα από αυτά που γίνονται» ήταν το «καρφί» του. Αιτιολογώντας γιατί περάστη στην εκδήλωση για την 3η Σεπτέμβρη, ο κ. Σημίτης απάντησε: «Στη συνδιάσκεψη πήγα γιατί ήθελα με την παρουσία μου να τονίσω την ανάγκη για συνεργασία όλων των δυνάμεων για να διασωθεί η χώρα».

Η Ιπποκράτους απέφυγε να σχολιάσει την αποστασιοποίηση του πρώην Πρωθυπουργού. Ωστόσο συνεργάτες του Ευ. Βενιζέλου έδειχναν ενοχλημένοι, καθώς στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ (28 Φεβ-2 ΜΑρτίου) έχει υπάρξει προσκλητήριο όχι μόνο στους δυσαρεστημένους του χώρου αλλά και σε όλες τις δυνάμεις τις σοσιαλδημοκρατίας.

Η απουσία Σημίτη, δεν θα είναι η μόνη: Στελέχη όπως η Άννα Διαμαντοπούλου ή ο Γιάννης Ραγκούσης έχουν αποστασιοποιηθεί πλήρως από το ΠΑΣΟΚ.

 

 

By