Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σημαντική διάκριση για την XEMarkets

Βραβεύτηκε ως η Πλατφόρμα Συναλλαγών με την Καλύτερη Εκτέλεση Εντολών στην 10η Οικονομική έκθεση στην Κίνα (10th China Finance Expo).

 

xemarketsbrabeioΗ Κυπριακή Χρηματοοικονομική εταιρεία, Trading Point of Financial Instruments Ltd, που εδρεύει στην Λεμεσό και προσφέρει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες μέσω της γνωστής ιστοσελίδας της XEMarkets, βραβεύτηκε πρόσφατα ως η Πλατφόρμα με την Καλύτερη Εκτέλεση, στην 10η Οικονομική Έκθεση στην Κίνα (10th China Guangzhou International Investment & Finance Expo) η οποία διεξήχθη μεταξύ 5 και 7 Μαρτίου 2013.

Η Trading Point of Financial Instruments Ltd, η οποία έχει ήδη παρουσία σε 179 χώρες συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, συνεχίζει να επεκτείνεται στην Κίνα με γοργούς ρυθμούς απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη των πελατών της, τόσο για τις εμπορικές συνθήκες συναλλαγών που προσφέρει αλλά και για το ότι πάντα τοποθετεί τον επενδυτή και τις ανάγκες του υπεράνω όλων.

«Αναπτυσσόμαστε ταχύτατα στην Κινέζικη αγορά»,  ανέφερε ο Διευθυντής του Marketing κ. Χρίστος Α. Ζαχαρία στην συνέντευξη τύπου που διοργανώθηκε με το πέρας την έκθεσης. «Επιδιώκουμε να ενισχύσουμε περαιτέρω την παρουσία μας σε παγκόσμιο επίπεδο προσφέροντας πάντοτε και χωρίς κανένα συμβιβασμό, ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα προς όλους τους πελάτες μας. Εκ μέρους της εταιρείας, θα ήθελα να εκφράσω την εκτίμηση μας για το ότι μας αναγνωρίσατε ως την Πλατφόρμα Συναλλαγών με την Καλύτερη Εκτέλεση».

Η παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών της εταιρείας στην έκθεση και ο βαθμός ανάπτυξης και παροχής υπηρεσιών σηματοδοτεί και καθιερώνει την XEMarkets ως μια ηγετική οντότητα σε οικονομικό επίπεδο στην ευρύτερη περιοχή της Ασίας. Η αναγνώριση που απέσπασε η XEMarkets στην 10η Οικονομική έκθεση στην Κίνα καταδεικνύει σαφώς τη υλοποιημένη δέσμευση και αποφασιστικότητα της εταιρείας στην παροχή των καλύτερων χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών που διατίθενται στην αγορά σήμερα.

 

By