Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σιμόπουλος: «Η κοινωνία θα υποδείξει τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης»

Συνέχεια στην κόντρα Σιμόπουλου –Μπουτάρη στην συμπρωτεύουσα

thessalonikiAΗ διεκδίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές αποτελεί μείζον θέμα για τη συμπρωτεύουσα, ενώ ξεκινά σιγά σιγά η προεκλογική περίοδος.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο υποψηφιότητας στο δήμο Θεσσαλονίκης, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων, Στράτος Σιμόπουλος δεν το απέκλεισε, καθώς φουντώνουν τα σενάρια μετά την αντιπαράθεσή του με το Γιάννη Μπουτάρη για τις αρχαιότητες που εντοπίστηκαν κατά την κατασκευή του σταθμού Βενιζέλου του μετρό Θεσσαλονίκης.

«Κοιτάξτε, την ονοματολογία την ακούω και εγώ. Σε πρώτη φάση όμως πρέπει να συμφωνήσετε ότι πριν φτάσουμε στην υποψηφιότητα, πρέπει να συζητήσουμε και να βρούμε ποιες πολιτικές απαιτούνται να εφαρμοστούν στην πόλη τόσο για την ανάπτυξή της όσο και για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Μετά προφανώς η κοινωνία από μόνη της θα υποδείξει το πρόσωπο, το οποίο από τη θέση του δημάρχου μπορεί να εκφράσει αυτές τις πολιτικές», απάντησε στη διάρκεια συνέντευξής του σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, περιμένοντας την ανταπόκριση της κοινωνίας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By