Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σκληρή απάντηση του Παναθηναϊκού σε Ολυμπιακό

Οι «πράσινοι» κατηγορούν τους «ερυθρόλευκους» για διαστρέβλωσης της αλήθειας…

6stars«Φωτιά» έχει μπει στο αιώνιο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Δευτέρα.

Την αρχή έκανε η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή το Σάββατο το μεσημέρι και το απόγευμα ήρθε η απάντηση των νταμπλούχων Ελλάδας.

Μέσω αυτής κατηγορούν τους Πρωταθλητές Ευρώπης για διαστρέβλωση της αλήθειας και έλλειψη ηθικής…

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Σε μια νέα πρωτοφανή επίδειξη θράσους η ΚΑΕ Ολυμπιακός, χρησιμοποιώντας προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, υποκαθιστά το Γραφείο Τύπου Δικαιοδοτικών Οργάνων μέσω ανακοίνωσης που ακόμα αναζητείται ο λόγος της έκδοσής της.

Μία μέρα μετά τη διαστρέβλωση της αλήθειας στη διάρκεια της κλήρωσης των διαιτητών, η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξακολουθεί να μας αφήνει έκπληκτους με την προσπάθειά της να βαυκαλίζεται ως θεματοφύλακας της ηθικής και του ευ αγωνίζεσθαι χωρίς βέβαια να πείθει.

Ας εξηγήσει μεταξύ άλλων γιατί αρχίζει το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς, γιατί δεν είχε αρχίσει με τον ίδιο τρόπο και μετά τους τελικούς του 2010, γιατί είχε απαγορευτεί στους παίκτες της να παραστούν σε απονομές κυπέλλου και κατόπιν ας κάνει υποδείξεις.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει προχωρήσει στις ενέργειες που θα διαφυλάξουν την ηρεμία στο πρωτάθλημα και θα παραμείνει πιστή στις αρχές της. Προτείνουμε στην ΚΑΕ Ολυμπιακός να κάνει το ίδιο αλλά όχι με ανακοινώσεις, χαρακτηρισμούς, υποδείξεις και ψεύδη γιατί η ιστορία έχει γράψει. 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By