Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σκουρλέτης για ΔΗΜΑΡ: Δεν μπορούν να σταθούν προσπάθειες που πατούν σε δύο βάρκες

«Δεν μας αφορά μια οποιαδήποτε συζήτηση γύρω απο την υπόθεση της κεντροαριστεράς»

dimar

Διευκρινίσεις σχετικά με την άρνηση του κ. Αλέξη Τσίπρα να συμμετάσχει στον διάλογο που προτείνει ο Φώτης Κουβέλης για την ανασύνταξη της κεντροαριστεράς, έδωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.

«Πρέπει ο καθένας να διαλέξει μεριά. Δεν μπορούν να σταθούν προσπάθειες που πατούν σε δύο βάρκες. Η ΔΗΜΑΡ σήμερα πληρώνει αυτή τη τακτική», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «στο Κόκκινο» και επανέλαβε ότι δεν αφορά τον κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης » μια οποιαδήποτε συζήτηση γύρω απο την υπόθεση της κεντροαριστεράς». «Φιλοδοξούμε να δημιουργηθεί ενα πλειοψηφικό μπλόκ κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων στη βάση του δικού μας σχεδίου που θα έχει ως προτεραιότητα να ανατρέψει τη μνημονιακή πολιτική» πρόσθεσε, ο κ. Σκουρλέτης.

Παράλληλα ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ απευθύνεται στις δυνάμεις που εναντιώνονται στο μνημόνιο και προέρχονται από την εξωκοινοβουλευτική αριστερά μέχρι το χώρο της σοσιαλδημοκρατίας και αποδέχονται αυτή τη πολιτική βάση συνεννόησης».

Σχετικά με το νομοσχέδιο για τους αιγιαλούς χαρακτήρισε «μικρή νίκη την προσωρινή απόσυρση του » και σημείωσε πως πρόκειται για ένα «καταστροφικό» νομοσχέδιο.

By