Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σκουρλέτης: «Ο πρωθυπουργός δεν έχει κάνει ποτέ ουσιαστική διαπραγμάτευση»

Επίθεση στον πρωθυπουργός εξαπέλυσε ο Πάνος Σκουρλέτης, ενώ τόνισε ότι οι ευρωεκλογές είναι μία συζήτηση για το παρόν και το μέλλον της Ευρώπης

FOSPHOTOS / Menelaos Myrillas
FOSPHOTOS / Menelaos Myrillas

«Τα προβλήματα στη χώρα μας δεν προκύπτουν επειδή δεν μπορούν να συνεννοηθούν τα κόμματα, αλλά απο τις εφαρμοζόμενες πολιτικές και τα προγράμματα», τόνισε στον ΣΚΑΪ και την Πρώτη Γραμμή ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης σημειώνοντας ότι το ζητούμενο για τη χώρα είναι να ανατραπούν οι μνημονικές πολιτικές. «Υπάρχει σαφής προσπάθεια των δυνάμεων που καταρρέουν να δημιουργήσουν συνενόχους» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Σκουρλέτης τόνισε ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει κάνει ποτέ ουσιαστική διαπραγμάτευση, και σημείωσε ότι το θέμα δεν είναι η ελάφρυνση του χρέους δια της επιμήκυνσης, αλλά δια του κουρέματος στο σύνολο του ποσού.

Είπε ακόμα ότι το θέμα της αντιμετώπισης του ελληνικού χρέους είναι αναπόσπαστο κομμάτι μια συζήτηση για την απάντηση στην ευρωπαϊκή κρίση και χρειάζονται στρατηγικού χαρακτήρα αλλαγές και πρέπει να διεκδικήσουμε μία ευρωπαϊκή λύση, γιατί αλλιώς το πρόβλημα δεν θα είναι μόνο η Ελλάδα.

Για τις ευρωεκλογές είπε ότι είναι δημοψήφισμα, αλλά και μία συζήτηση σε όλο τον Ευρωπαϊκό χώρο για το παρόν και το μέλλον της Ευρώπης.

Αναφερόμενος στις ενδεχόμενες εθνικές συνεργασίες, είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει θέσει το θέμα συνεργασίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και σημείωσε ότι δεν υπάρχουν προγραμματικές συγκλίσεις. «Ή θα ωριμάσουν κάποιες πολιτικές δυνάμεις, ή θα είναι τέτοιο το αποτέλεσμα των εκλογών που ο ίδιος ο λαός θα δώσει τις λύσεις» είπε ο κ. Σκουρλέτης.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By