Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σκουρλέτης: Τι γνωρίζει ο Καρατζαφέρης;

Διαψεύδει ο ΣΥΡΙΖΑ τα δημοσιεύματα περί δηλώσεων Τσίπρα για παρακολούθηση τηλεφώνων, ζητά όμως κοινοβουλευτικό έλεγχο για το θέμα.

FOSPHOTOS / Menelaos Myrillas
FOSPHOTOS / Menelaos Myrillas

Διαψεύδει ο ΣΥΡΙΖΑ τα δημοσιεύματα περί δηλώσεων Τσίπρα για παρακολούθηση τηλεφώνων, ζητά όμως κοινοβουλευτικό έλεγχο για το θέμα δια του εκπροσώπου τύπου Πάνου Σκουρλέτη, ο οποίος διερωτάται τι γνωρίζει ο Γιώργος Καρατζαφέρης και επανέφερε το θέμα σε δηλώσεις του μετά τη διάψευση κύκλων της Κουμουνδούρου.

«Εμείς είχαμε ερωτηθεί από το Σάββατο το απόγευμα και είπαμε ότι δεν ισχύουν αυτά τα δημοσιεύματα, όχι επίσημα, αλλά από τη γνωστή επικοινωνία με τους δημοσιογράφους. Την ίδια στιγμή όμως, που εμείς διαψεύδουμε ότι έγινε τέτοιου είδους συζήτηση, βγαίνει ο κ. Καρατζαφέρης στην εφημερίδα Αξία, στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ και πριν από λίγο στον Ant1 και λέει ότι γνωρίζει ότι το βαλιτσάκι της ΕΥΠ δουλεύει εδώ και πάρα πολύ καιρό, παρακολουθούσε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό να απαγγελθούν κατηγορίες και να τον εμπλέξουν στην υπόθεση των Σκουριών, αλλά επειδή διέρρευσε αυτό τελικά δεν θα γίνει», ανέφερε στο ΣΚΑΪ ο κ.Σκουρλέτης.

«Εδώ τίθενται ερωτήματα. Βγαίνει τρεις φορές μέσα σε δύο μέρες ο κ. Καρατζαφέρης και λέει ότι γνωρίζει. Αυτά πρέπει να συζητήσουμε κάποια στιγμή. Πώς και από πού και τι γνωρίζει; Ισχύει κάτι τέτοιο;», διερωτήθηκε και πρόσθεσε ότι θα πρέπει κάποια στιγμή το θέμα των παρακολουθήσεων τηλεφώνων πολιτικών να τεθεί  στο πλαίσιο μιας οργανωμένης συζήτησης στη Βουλή, καθώς όπως είπε: «Αποδεδειγμένα πρώην πρωθυπουργοί είχαν υποστεί παρακολουθήσεις, βοά ο τόπος ότι υπάρχουν τέσσερα – πέντε βαλιτσάκια παρακολουθήσεων».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By