Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για το θάνατο 4χρονου

Μητέρα και εραστής το κακοποιούσαν και το τάιζαν αλάτι

paidi VretaniaΜια σειρά φρικιαστικών λεπτομερειών για το θάνατο ενός 4χρονου αγοριού στη Βρετανία ήρθαν χθες στο φως καθώς το δικαστήριο ανακοίνωσε την ετυμηγορία κατά της μητέρας του παιδιού και του συντρόφου της που κρίθηκαν ένοχοι για δολοφονία.

Για ένα «μάτσο κόκαλα» κάνει λόγο η Daily Mail σχετικά με το πώς έδειχνε το αγόρι όταν πέθανε καθώς ζύγιζε περίπου 10 κιλά δηλαδή όσο ένα μωρό 18 μηνών.

Το ζευγάρι όπως αποκαλύφθηκε κακοποιούσε συστηματικά το παιδί, το τάιζαν μόνο με αλάτι και το άφηναν για αρκετή ώρα κάτω από το νερό μέχρι να μείνει αναίσθητο.

Τελικά βρέθηκε νεκρό τον Μάρτιο του 2012 κλειδωμένο σε ένα δωμάτιο με παιχνίδια.

Οι αστυνομικές αρχές, οι υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας και το προσωπικού του σχολείου στο οποίο πήγαινε το αγόρι έχασαν αμέτρητες ευκαιρίες να το σώσουν, σημειώνει η βρετανική εφημερίδα παρότι οι εκπαιδευτικοί το είχαν δει αρκετές φορές να κλέβει το κολατσιό των συμμαθητών του.

Για το θάνατό του καταδικάστηκαν η 27χρονη Magdalena Luczak και ο 34χρονος Mariusz Krezolek οδηγήθηκαν στη φυλακή καθώς κρίθηκαν ένοχοι για το θάνατο του παιδιού. Οι δύο τους στο δικαστήριο δεν έδειξαν κανένα συναίσθημα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By