Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στα μαλακά Ρουμανία και Ουγγαρία για τα επεισόδια στο Βουκουρέστι…

Με ανακούφιση δέχθηκαν στη Ρουμανία και την Ουγγαρία την ποινή που τους επέβαλε η UEFA αναφορικά με τα τρομερά επεισόδια στο μεταξύ τους ματς στο Βουκουρέστι (11 Οκτωβρίου) στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO 2016, για τον 6ο όμιλο στον οποίο μετέχει η Εθνική μας. 

thumbnail (1)Συγκεκριμένα, οι δυο ομάδες θα αναγκαστούν να κλείσουν μέρος των κερκίδων τους στους επόμενους εντός έδρας αγώνες, ενώ θα πληρώσουν και πρόστιμα.

Όπως αποφάσισε η Πειθαρχική Επιτροπής της UEFA, η οποία ανακοίνωσε τις ποινές για τις δύο Ομοσπονδίες, οι Ρουμάνοι θα αναγκαστούν να κλείσουν τον τομέα 122 του Σταδίου στο Βουκουρέστι στον αγώνα με την Βόρεια Ιρλανδία και θα καταβάλλει πρόστιμο 32.000 ευρώ για την συμπεριφορά των οπαδών τους.

Όσον αφορά στην Ουγγαρία, οι Μαγυάροι θα κλείσουν κερκίδα 2.500 θεατών στην αναμέτρηση με την Φινλανδία και θα πληρώσουν πρόστιμο 30.000 ευρώ για ρίψη φωτοβολίδων και ρατσιστικά συνθήματα των οπαδών τους. Επίσης, η Ομοσπονδία της Ουγγαρίας καλείται να επικοινωνήσει με αυτή της Ρουμανίας για την αποπληρωμή ζημιών από τις φθορές στην αναμέτρηση της 11ης Οκτωβρίου.

By