Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στην αντεπίθεση το ΠΑΣΟΚ για το θέμα της Σαμπιχά Σουλεϊμάν

«Ο Τσίπρας βάζει συνέχεια αυτογκόλ με τις επιλογές του» σχολίασε ο Δημήτρης Καρύδης

karidis

 

Σε έντονους τόνους κατά του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω της απόσυρσης της υποψηφιότητας της Σαμπιχά Σουλεϊμάν από το ευρωψηφοδέλτιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ήταν το σχόλιο που έκανε τα ξημερώματα της Τετάρτης ο γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης.

Αναλυτικά η ανάρτηση που έκανε ο κ. Καρύδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Από γκάφα σε γκάφα ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ. Μετά την κατάπτυστη υπόθεση Καρυπίδη,είχαμε τώρα την θλιβερή ιστορία με τη Ρομα,Σαμπιχά.Το κοινό υπόβαθρο,η συνδετικη γραμμή και στις δυο περιπτώσεις βρίσκεται στην αλαζονεία,την προχειρότητα,την αντιφατικοτητα, την ψηφοθηρικη και πελατειακή λογική,με την οποία η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει σημαντικά θέματα.Ανακοινωνουν υποψήφιους και μετα τους αποσύρουν γιατι δεν έχουν σοβαρά και στερεα επιχειρήματα να υπερασπιστούν τις επιλογές τους.

Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ παίζει επικίνδυνα πολιτικά παιχνίδια που τελικά αποβαίνουν είσαι βάρος της.Προσπαθεί,να ρίξει λάσπη σε όσους της ασκούν κριτική,αλλά βάζει συνεχώς αυτογκόλ.Εύλογα αναρωτιούνται πολλοί, πόσο ανίκανοι είναι και δεν μπορούν κυριολεκτικά να χωρίσουν δυο Γαϊδουριών άχυρα» κατέληξε ο κ. Καρύδης.

 

By