Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος χωρίς όρους ο Ντέμης Νικολαΐδης

imagesΜετά τον Ανδρέα Δημητρέλο, ήταν η σειρά του Ντέμη Νικολαΐδη να περάσει την πόρτα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Όπως ο νυν, έτσι και ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ παρουσιάστηκε οικειοθελώς στις αρμόδιες αρχές, προκειμένου να δώσει και εκείνος εξηγήσεις για το χρέος της ΠΑΕ προς το Δημόσιο που φτάνει τα 35 εκ (επί των ημερών του).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντέμης Νικολαΐδης εμφανίστηκε στο κτήριο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας εφοδιασμένος με στοιχεία και έγγραφα που αποδεικνύουν ότι κατά την θητεία του στην κορυφαία θεσμική θέση των «κιτρινόμαυρων» οι δόσεις για το άρθρο 44 πληρώνονταν κανονικά.

Στη συνέχεια μετέβη στον οικονομικό εισαγγελέα, όπου ορίστηκε δικάσιμος για πλημμελήματα, καθώς οι κατηγορίες δεν φτάνουν σε βαθμό κακουργήματος. Κάτι όμως που αναμένεται να γίνει για τον Σταύρο Αδαμίδη, ο οποίος ήταν στην προεδρία της ΠΑΕ από το Μάρτιο του 2011 μέχρι τον Δεκέμβριο 2011.

Κατά την έξοδό του με την Ευελπίδων, όταν και αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους και εγγύηση, ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, δήλωσε: «Σωστά κινείται η δικαιοσύνη για να δει ποιος πλήρωνε και ποιος όχι, έχει πέσει λάσπη ότι εγώ δεν πλήρωνα. Μέχρι που έφυγα από την ΑΕΚ οι δόσεις πληρώνονταν κανονικά. Μέχρι που είχαμε και χρεωστικό ΦΠΑ. τα ποσά αφορούν χαμένες ρυθμίσεις. δεν θα κρίνω εγώ ποιος έχει την ευθύνη. Ο καθένας πρέπει να στηρίξει την ΑΕΚ. Πρέπει να σωθεί η ομάδα».

By