Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στην επιτροπή Δεοντολογίας των ΑΝΕΛ η Ραχήλ Μακρή

Το τελευταίο διάστημα τα «αρνητικά» σχόλια εκ μέρους της Ραχήλ Μακρή είχαν πληθύνει

makri-raxil

Στην επιτροπή Δεοντολογίας των ΑΝΕΛ παραπέμπεται με απόφαση του Πάνου Καμμένου η Ραχήλ Μακρή για αντικομματική συμπεριφορά. Ο λόγος φαίνεται να είναι οι επικριτικές δηλώσεις που κατά καιρούς έχει κάνει για άλλα στελέχη και βουλευτές των ΑΝΕΛ.

Το τελευταίο διάστημα τα «αρνητικά» σχόλια εκ μέρους της Ραχήλ Μακρή είχαν πληθύνει. Τελευταίο κρούσμα η κόντρα της με την Σταυρούλα Στ. Ξουλίδου , όταν η τομεάρχης Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ανακοίνωσε την Γεωργία Στεφανάκη ως υπεύθυνη στον Τομέα Πολιτισμού.

«Καλωσορίζω την κυρία Στεφανάκη, της εύχομαι καλή δύναμη. Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει», ανέφερε η Σταυρούλα Ξουλίδου και η απάντηση της Ραχήλ Μακρή ήταν άμεση:

«Την αποκατέστησε την κρητικοπούλα. Αυτό το σπουδαίο στέλεχος για τις καλές υπηρεσίες που πρόσφερε στον αγώνα λασπολογίας μαζί με τους υπάνθρωπους. Τελικά ποιανού τσιράκι είμαι του μπόμπολα ή του Μελισσανίδη; Για να δούμε τι θα γράψετε απόψε στην ομάδα προβληματισμού σας με αρχηγό την βουλευτάρα. Πάντως θα γελάσουμε γιατί τώρα δεν μπορώ λόγω χειρουργείου. Να τις δω και τις δυο έξω από την Αμφίπολη μαζί με τον τρελό του Αιγίου, τον ξάδελφο γυμνοσάλιαγκα, την ομάδα της Χαλκιδικής, την όρκα, την ερωμένη αεροσυνοδό και τι στον κόσμο. Δεν θα κάνουν τις Καρυάτιδες πάντως» έγραψε στο Facebook.

Η βουλευτής των ΑΝΕΛ με (νέα) ανάρτηση της στο facebook δηλώνει ότι δεν έχει λάβει ακόμα κάποια επίσημη ενημέρωση, σημειώνοντας ότι θα συνεχίσει να εκφράζει την πολιτική της θέση και άποψη δημόσια.

raxil-facebookA

By