Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στην Ινδία η Τριερβελέρ μετά τον χωρισμό με τον Ολάντ

Η 48χρονη Βαλερί πρόκειται να μεταβεί σήμερα στο Μουμπάι για να υποστηρίξει την μη κυβερνητική οργάνωση Action contre la Faim

trierveler800_180114

Η Βαλερί Τριερβελέρ θα πραγματοποιήσει χωρίς αμφιβολία το ταξίδι της στην Ινδία για να υποστηρίξει τη μη κυβερνητική οργάνωση Action contre la Faim (ACF) (Δράση κατά της πείνας), δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος της οργάνωσης στο Μουμπάι.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα πραγματοποιήσει το ταξίδι της αυτό«, τόνισε ο ίδιος εκπρόσωπος, σύμφωνα με τον οποίο η Τριερβελέρ «σχεδιάζει το πρόγραμμα της επίσκεψής της στην Ινδία«.

Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ ανακοίνωσε χθες το βράδυ «το τέλος της κοινής του ζωής με τη Βαλερί Τριερβελέρ», δυο εβδομάδες μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ.

Η 48χρονη Βαλερί, η οποία αναπαύεται εδώ και μια εβδομάδα στην προεδρική κατοικία κοντά στις Βερσαλλίες, πρόκειται να μεταβεί σήμερα στο Μουμπάι για να υποστηρίξει την ΑCF. Το ταξίδι αυτό, το οποίο έχει προγραμματίσει από καιρό, χρηματοδοτείται από εταιρείες, εταίρους του ιδιωτικού τομέα, της οργάνωσης.

Προχθές, η οργάνωση ανακοίνωσε ότι η Τριερβελέρ θα επισκεφθεί το νοσοκομείο του Μουμπάι, θα παρευρεθεί σε εκπαιδευτικό σεμινάριο του ιατρικού προσωπικού και στη συνέχεια θα παρακαθήσει σε γεύμα, για τη συγκέντρωση χρημάτων, με τις συζύγους τοπικών εταιρειών. Επίσης προβλέπεται φιλανθρωπικό δείπνο στο ξενοδοχείο Ταζ Μαχάλ.

Σύμφωνα με την οργάνωση, μια συνέντευξη Τύπου είναι επίσης στο πρόγραμμα, αύριο το απόγευμα, ωστόσο η Τριερβελέρ μπορεί απλώς να παρευρεθεί σ” αυτήν και να μην πάρει το λόγο.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By