Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στην Μοζαμβίκη ο Γεροντόπουλος

Ο υφυπουργός Εξωτερικών θα παραστεί στα εγκαίνια τόσο του Ιερού Ναού των Ταξιαρχών όσο και του Γενικού Προξενείου της χώρας μας, στη πρωτεύουσα Μαπούτο

Gerontopoulos

Διήμερη επίσκεψη στην Μοζαμβίκη πραγματοποιεί από αύριο ο υφυπουργός Εξωτερικών Κυριάκος Γεροντόπουλος προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια τόσο του Ιερού Ναού των Ταξιαρχών όσο και του Γενικού Προξενείου της χώρας μας, στη πρωτεύουσα Μαπούτο.

Τα εγκαίνια του ναού θα πραγματοποιηθούν αύριο παρουσία του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρου Β΄, με τον οποίο ο υφυπουργός θα έχει στη συνέχεια συνάντηση, όπως επίσης και με τα μέλη της Ελληνικής Κοινότητας του Μαπούτο, ενώ ο αγιασμός και τα εγκαίνια της ελληνικής προξενικής αρχής θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Δευτέρα μετά την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία του Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος.

Με την ευκαιρία της επίσκεψής του στη Μοζαμβίκη ο κ. Γεροντόπουλος θα έχει συναντήσεις με τον υπουργό Εξωτερικών της Μοζαμβίκης κ. Oldemiro Baloi και τον υπουργό Συντονισμού και Ανάπτυξης κ. Aiuba Cuereneia.

By