Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Στην οικογένεια του Ολυμπιακού, ο Άλαν Πουλίδο

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ανέφερε και την περίπτωση απόκτησης δύο Ελλήνων παικτών –δεν τους κατονόμασε αλλά πρόκειται για τον Φορτούνη και τον Κονέ- ενώ υποστήριξε πως βρίσκεται σε επαφές και με τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές που θα αρέσουν πολύ στον κόσμο

marinakis1

Την πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού αποκάλυψε ο ίδιος ο πρόεδρός του και είναι ο Άλαν Πουλίδο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλώντας πριν από λίγο στο ραδιοφωνικό σταθμό Real News αποκάλυψε πως ο Πουλίδο έχει υπογράψει στους ερυθρόλευκους και απομένουν μόνο κάποιες τυπικές διαδικασίες για να ανακοινωθεί η μεταγραφή.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ανέφερε και την περίπτωση απόκτησης δύο Ελλήνων παικτών –δεν τους κατονόμασε αλλά πρόκειται για τον Φορτούνη και τον Κονέ- ενώ υποστήριξε πως βρίσκεται σε επαφές και με τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές που θα αρέσουν πολύ στον κόσμο.

Στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει, είπε ο κ.Μαρινάκης που ξεκαθάρισε πως ο Χαβιέρ Σαβιόλα θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν να φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα. Αναφορικά με την περίπτωση του Ντιόπ, άσου της Λεβάντε, άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο.

Μιλώντας για τα επεισόδια της Τούμπας (στον ημιτελικό του Κυπέλλου), τα χαρακτήρισε κτηνωδία ενώ παραδέχτηκε πως και ο ίδιος είχε κάνει λάθος στο παρελθόν με δηλώσεις του (μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό του Σισέ):

«Εγώ είχα κάνει λάθος και το παραδέχτηκα. Το θέμα είναι να βλέπεις τα λάθη και να τα διορθώνεις. Στην Τούμπα δεν καταδίκασε κανένας τα όσα έγιναν. Πρέπει να παρθούν μέτρα», επεσήμανε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, ενώ τόνισε πως επιθυμεί δυνατούς τους αντιπάλους του Ολυμπιακού στην Ελλάδα για το καλό του πρωταθλήματος αλλά και της ομάδας του:

«Εγώ θέλω την ΑΕΚ όπως και τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ πιο δυνατούς για τον απλούστατο λόγο. Όταν αυτές οι ομάδες είναι δυνατές και ανταγωνιστικές ο Ολυμπιακός θα γίνει πιο δυνατός στην Ευρώπη. Θέλουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Θέλουμε την ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ πιο δυνατούς», κατέληξε.

 

Βαγγέλης Μελέκογλου 

By