Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στην Φορτούνα ο Γιαννιώτας

Στα τρία μέλη φτάνει η ελληνική παροικία στην ομάδα του Ντίσελντορφ.

giannioepisΕπί Γερμανικού εδάφους θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος συμφώνησε με την Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Ο 20χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2016, με τον Άρη να παίρνει συνολικά 500.000 ευρώ για την παραχώρησή του.

Εκεί, ο νεαρός σέντερ φορ θα βρει άλλους δύο Έλληνες. Τον Στέλιο Μαλεζά, αλλά και τον Νίκο Παπαδόπουλο, οι οποίοι θα τον βοηθήσουν να εγκλιματιστεί γρήγορα και να συνεισφέρει \ στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα για να επιστρέψει στην Bundesliga.

«Ο Γιάννης έχει παίξει σε πολλά ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα παρά το νεαρό της ηλικίας του. Μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα, αλλά και στην κορυφή. Τον χαρακτηρίζει η προθυμία να τρέχει, είναι ταχύς και ευέλικτος. Έχει τρομερά περιθώρια βελτίωσης», δήλωσε ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας, Μαρκ Ούλσχεφερ.

Από την πλευρά του, ο ίδιος ο παίκτης τόνισε: «Οι άνθρωποι της Φορτούνα δούλεψαν σκληρά για μένα. Πρόκειται ια ένα σπουδαίο κλαμπ, με ένα σπουδαίο γήπεδο. Πάντα ήθελα να παίξω στη Γερμανία. Ελπίζω να καταφέρω να βοηθήσω ώστε να ειστρέψει η Φορτούνα στη Bundesliga».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By