Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του φερόμενου βιαστή 21 ανήλικων κοριτσιών

Η Αστυνομία δημοσιοποιεί τα στοιχεία του 40χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό 21 ανήλικων κοριτσιών.

kathgoroumenos gia viasmo 01Στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής εισαγγελικής διάταξης, δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 40χρονου Ελληνα, ο οποίος συνελήφθη το προηγούμενο Σάββατο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για αποπλάνηση και ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών.

Πρόκειται για τον Στυλιανό Γεωργιάδη του Βασιλείου και της Δωροθέας, που γεννήθηκε το 1973 στη Νέα Ιωνία Αττικής και κατοικεί στα Πετράλωνα. Από τη μέχρι τώρα έρευνα, έχει διαπιστωθεί ότι κατά την τελευταία πενταετία έχει ασελγήσει σε βάρος 21 ανήλικων κοριτσιών σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.

Ο δράστης εντόπιζε τα θύματα του όταν έφευγαν από το σχολείο τους και τα ακολουθούσε μέχρι την είσοδο της κατοικίας τους. Προσποιούμενος τον αστυνομικό που διενεργεί έρευνα για κλοπές ή ναρκωτικά στο σχολείο τους, τα οδηγούσε σε απόμερους κοινόχρηστους χώρους και τα αποπλανούσε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By