Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στη Θεσσαλονίκη για συζητήσεις με τον Άρη ο Τοπαλίδης

Την Τετάρτη αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Γιάννης Τοπαλίδης, προκειμένου να μιλήσει με τον Γιώργο Γαλανό για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

ÔÏÐÁËÉÄÇÓ ÑÅ×ÁÃÊÅË / ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕ ÔÇÓ ÅÈÍÉÊÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÓÔÏ ÉÓÑÁÇË«Πράγματι, έχω μιλήσει με τον κ. Γαλανό, όμως δεν μπήκαμε σε λεπτομέρειες. Έρχομαι την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να βάλουμε τα πράγματα κάτω και να δούμε αν υπάρχουν προϋποθέσεις να συνεργαστώ με τον Αρη και κάτω από ποιες συνθήκες», είπε αρχικά  ο Τοπαλίδης.

Σχετικά με τις φήμες που τον θέλουν να ψάχνει στη Γερμανία προπονητή για λογαριασμό των κίτρινων -οπότε ο ίδιος θα είναι συνεργάτης του, ο πρώην βοηθός και διερμηνέας του Οτο Ρεχάγκελ απάντησε: «Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Σας είπα ότι δεν έχουμε πει πολλά πράγματα με τον κ. Γαλανό, κλείσαμε μόνο το ραντεβού. Από την Τετάρτη και μετά θα είμαι σε θέση να σας πω περισσότερα».

 Να σημειώσουμε ότι ο Τοπαλίδης, μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Οτο Ρεχάγκελ στην Εθνική Ελλάδας, ακολούθησε καριέρα πρώτου προπονητή, δουλεύοντας κυρίως σε ομάδες της Football League και συγκεκριμένα στον Βύζαντα Μεγάρων και την Καβάλα.
By