Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στη Νέα Ορλεάνη και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

Παρών στη Νέα Ορλεάνη -εκτός από τον Γιάννη- θα είναι και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, καθώς κλήθηκε να συμμετάσχει στο διαγωνισμό καρφωμάτων της D-League.

aΟ Γιάννης Αντετοκούνμπο θα έχει μπόλικη δουλειά στο All Star της Νέας Ορλεάνης από τη στιγμή που θα πάρει μέρος τόσο στο Rising Stars Challenge, όσο και στο Skills Challenge. Αν νομίζετε όμως ότι θα είναι ο μόνος Αντετοκούνμπο που θα συμμετάσχει στις αγωνιστικές δραστηριότητες που θα φιλοξενήσει η Νέα Ορλεάνη στις 14, 15 και 16 Φεβρουαρίου, προφανώς απατάσθε!

Στη μεγαλύτερη πόλη της Louisiana θα είναι παρών και ο μεγαλύτερος αδερφός του, Θανάσης, όχι όμως για να παρακολουθήσει τον Γιάννη από τις κερκίδες μαζί με την οικογένεια του, αλλά για να συμμετάσχει στο διαγωνισμό καρφωμάτων της D-League! Ο Θανάσης συμπεριλήφθηκε στους παίκτες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του καλύτερου dunker του θυγατρικού πρωταθλήματος του ΝΒΑ, σε ένα διαγωνισμό που θα λάβει χώρα το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στη Νέα Ορλεάνη, στο πλαίσιο του “μεγάλου” All Star.

Στα χνάρια του… Petway

Αντίπαλοι του Ελληνα φόργουορντ εκείνη τη μέρα θα είναι ο εντυπωσιακός rookie των Pistons Tony Mitchell, o Ra’shad James των Reno Bighorns και ο Darren White… Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θα διεκδικήσει τον ίδιο τίτλο που έχει κατακτήσει στο παρελθόν (στον πρώτο διαγωνισμό που διοργανώθηκε, το 2008) και ένας παίκτης που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στα ελληνικά γήπεδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Brent Petway.

Στην πρώτη του χρονιά στη D-League με τους Delaware 87ers ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έχει 10,3 πόντους, 3,8 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ, 1,1 κλέψιμο και 1,1 κόψιμο κατά μέσο όρο. Εξ αρχής, πάντως, έχει προσελκύσει την προσοχή των Αμερικανών με τα αθλητικά προσόντα του, την ενέργεια που “βγάζει” στο γήπεδο και φυσικά με τα καρφώματα του.

Θα καλέσει άραγε τον μικρότερο αδερφό του για να… πηδήξει από πάνω του, όπως έκαναν μέχρι πέρυσι και στον Φιλαθλητικό; Ιδού η απορία…

ΠΗΓΗ: www.sport24.gr

By