Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στον αέρα αύριο η ΝΕΡΙΤ

Με ένα νέο δελτίο ειδήσεων, μια ελληνική και μια ξένη ταινία και την Αθλητική Κυριακή ξεκινά από αύριο Κυριακή στις 18:00 το πρόγραμμα της η Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία, Ίντερνετ και Τηλεόραση

nerit

Με ένα νέο δελτίο ειδήσεων, μια ελληνική και μια ξένη ταινία και την Αθλητική Κυριακή ξεκινά από αύριο Κυριακή στις 18:00 το πρόγραμμα της η Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία, Ίντερνετ και Τηλεόραση. Περίπου έντεκα μήνες μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ, και το μεταβατικό κανάλι της Δημόσιας Τηλεόρασης, η αντίστροφη μέτρηση θα ξεκινήσει λίγο πριν τις 18:00 και με μια «σεμνή τελετή» σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΕΡΙΤ, Γιώργο Προκοπάκη, θα εμφανιστεί το νέο λογότυπο του καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης.

«Η πρώτη μας προτεραιότητα από την αρχή που ξεκινήσαμε ήταν να λειτουργήσει η ΝΕΡΙΤ πριν τις εκλογές για να υπάρχει μια ισορροπία», δήλωσε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ. Επίσης, τόνισε πως η καθυστέρηση κατά μία εβδομάδα της πρεμιέρας της ΝΕΡΙΤ από την αρχική προγραμματισμένη ημερομηνία της 27ης Απριλίου οφειλόταν σε διαδικαστικούς λόγους και την πλήρη ομαλοποίηση με την EBU. Με 16 νέες εκπομπές που θα ξεκινήσουν σταδιακά να προβάλλονται μέσα στις ερχόμενες δύο εβδομάδες και ενημερωτικές εκπομπές για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές κάθε Τρίτη (εκτός της ερχόμενης Τρίτης λόγω Eurovision) ο νέος φορέας ξεκινά να λειτουργεί.

By