Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Στον εισαγγελέα η μάνα που έβαλε το νεκρό μωρό της στην κατάψυξη

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του βρέφους στην Αχαΐα

astynomia

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα η 31χρονη μητέρα, η οποία κατηγορείται για το θάνατο του τριών μηνών βρέφους της, στο Αλεποχώρι Αχαΐας.

Η μητέρα συνελήφθη αργά χθες το βράδυ, έπειτα από σχετικό ένταλμα του ανακριτή Πατρών.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία η μητέρα φέρεται να έχει ομολογήσει πως εκείνη σκότωσε το παιδί και το έβαλε στην κατάψυξη.

Το φρικτό έγκλημα, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, έγινε το Σάββατο όταν η 31χρονη ενοχλημένη από το κλάμα του μωρού το χτύπησε και έπειτα το πέταξε στην κούνια στην οποία δεν υπήρχε στρώμα. Λίγες ώρες αργότερα το βρέφος κατέληξε αβοήθητο.

Η μάνα, τρομοκρατημένη όπως φέρεται να κατέθεσε, το έβαλε μετά στην κατάψυξη ενός ψυγείου στην αποθήκη του σπιτιού.
Το απόγευμα της Τρίτης γυρίζοντας ο πατέρας, ο οποίος έλειπε από το σπίτι από την προηγούμενη Πέμπτη, βρήκε νεκρό το μωρό στην κούνια του και ειδοποίησε την αστυνομία.

Η μάνα στο μεταξύ είχε βγάλει το μωρό από το ψυγείο καθώς αντιλήφθηκε ότι επιστρέφει ο άνδρας της.

Φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου του βρέφους αναμένεται να δώσει η νεκροτομή και ιατροδικαστική εξέταση ενώ η αστυνομία ερευνά το οικογενειακό περιβάλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μια οικογένεια κοινωνικά απομονωμένη και με τους δύο γονείς να έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υπόθεση με ναρκωτικά.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By