Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στουρνάρας: Έχουμε πετύχει τους στόχους μας για το 2013

Τη βελτίωση της ελληνικής οικονομίας επεσήμανε ο υπουργός Οικονομικών στους δημοσιογράφους

stournaras600_291213

Tα θετικά αποτελέσματα της ελληνικής οικονομίας είναι εμφανή. Έχουμε πετύχει τους στόχους μας για το 2013 και κατά κάποιο τρόπο έχουμε ξεπεράσει τους στόχους αυτούς. Σίγουρα όπως γνωρίζετε στην επιστήμη της οικονομίας, υπάρχει βέβαια μία καθυστέρηση μεταξύ της βελτίωσης των αριθμητικών στοιχείων και την ευημερία των πολιτών. Πιστεύουμε λοιπόν ότι το 2014 ουσιαστικά θα αποδείξει ότι θα νοιώσει ο ελληνικός λαός αυτή τη βελτίωση, επισήμανε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, απαντώντας σε ερωτήσεις ξένων δημοσιογράφων, σε ενημερωτική συνάντηση που είχε μαζί τους, στο πλαίσιο της ανάληψης της Προεδρίας της ΕΕ από τη χώρα μας.

Ο κ. Στουρνάρας έκανε αναφορά στις εκτιμήσεις για θετικό ρυθμό ανάπτυξης το 2014, ενώ επισήμανε ότι υπάρχει σταθεροποίηση του ποσοστού ανεργίας και μάλιστα έχουμε και κάποια ελαφρά μείωση. Το 2014 λοιπόν θα δούμε και περισσότερες βελτιώσεις προς αυτή τη κατεύθυνση.

Οι πολίτες με την πάροδο του χρόνου θα αισθανθούν αυτές τις βελτιώσεις και θα το αισθανθούν στη τσέπη και στη καθημερινότητά τους, επισήμανε ο υπουργός.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By