Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Στουρνάρας: ο Αλ. Τσίπρας δίνει μια μάχη οπισθοφυλακών

Με σκληρή γλώσσα απάντησε ο Γ. Στουρνάρας στον Αλ. Τσίπρα για την πρόταση μομφής που κατέθεσε εναντίον του, αλλά απορρίφθηκε, υπογραμμίζοντας ότι δεν πρόκειται να κάνει πολιτική με απειλές και εκφοβισμούς

stournaras 3

«Μέλημα μου από τότε που ανέλαβα υπουργός Οικονομικών είναι να κάνω αυτό που θεωρώ σωστό για την πατρίδα μου», είπε και σχολιάζοντας τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ περί απόδοσης κακουργηματικής απιστίας σε όλους εκείνους που συμπράττουν στο έγκλημα με τις τράπεζες, τόνισε ότι δεν τον αγγίζουν απειλές και ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής.

Ο υπουργός Οικονομικών αφού ανέφερε ότι η κυβέρνηση κάνει πράξη τις δεσμεύσεις της και αυτό λειτουργεί αποστομωτικά , εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για κενότητα των λεγομένων του και καμία αίσθηση της πραγματικότητας.

«Επένδυσε στην καταστροφή που δεν ήρθε, τον τρομάζουν οι δημοσκοπήσεις και έχει πέσει έξω σε όλα, κι αν αυτό δεν τον προβληματίζει, προβληματίζει σίγουρα τους πολίτες που τον ακολουθούν», είπε, προσθέτοντας ότι ο Αλ. Τσίπρας δίνει μια μάχη οπισθοφυλακών που είναι χαμένη πια.

By