Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Άδωνις… «συνήγορος» του Κασιδιάρη

«Η Δικαιοσύνη έκρινε ότι είναι αθώος, αρέσει δεν αρέσει» σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ

Απαλλάχθηκε λόγω αμφιβολιών, μετά από τέσσερις αναβολές, ο βουλευτής και εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, αφού το Εφετείο έκρινε πως η κατάθεση της μάρτυρος δεν ήταν ισχυρή.  Κατά την έξοδό του από το εφετείο ο βουλευτής δήλωσε στους δημοσιογράφους «μέχρι σήμερα έλεγαν ότι είμαι ληστής μαχαιροβγάλτης και εγκληματίας. Εγώ είχα πει από την αρχή ότι είμαι αθώος, σήμερα το είπε και η δικαιοσύνη ότι είμαι αθώος (..) Τρίβω αυτήν την απόφαση στα μούτρα σας, που πολύ θα ήθελαν σήμερα η Χρυσή Αυγή να είναι στο περιθώριο».Στο δικαστήριο,  αρνήθηκε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας πως εκείνη την ημέρα βρισκόταν ως επισκέπτης σε νοσοκομείο και το αυτοκίνητό του ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ κλινικής.

Την απόφαση του δικαστηρίου σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης μέσω twitter λέγοντας «αθώος ο Κασιδιάρης αρέσει δεν αρέσει!». Σχόλιο που προκάλεσε ορυμαγδό αντιδράσεων στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με χρήστες να απαντούν επικριτικά στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. «Σας χωρίζουν όσα σας χώριζαν με το Σαμαρά, αλλά σας ενώνει ο φασισμός» ήταν ένα από αυτά.  

Adonis Georgiadis twitter

 

Υπέρ του βουλευτή της νεοναζιστικής οργάνωσης κατέθεσε η αστυνομική ρεπορτέρ, Νάντια Αλεξίου, σύμφωνα με πληροφορίες από ιστοσελίδες. Η ίδια η δδημοσιογράφος, στον προσωπικό της λογαριασμό στο tweeter αρνήθηκε ότι παρέστη ως μάρτυρας υπεράσπισης ή κατηγορίας, διευκρινίζοντας ότι εκλήθη από την Ανακρίτρια. Δείτε το tweet της κας Αλεξίου:

nantiaalexiou

 

 

 

 

Υπενθυμίζεται ότι την ερχόμενη Τετάρτη θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής το αίτημα των εισαγγελικών αρχών για άρση της ασυλίας του Η. Κασιδιάρη, για την επίθεση στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη. Η Επιτροπή Δεοντολογίας έχει εισηγηθεί την άρση της ασυλίας του βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

 

 

By