Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Στο All Star Game o Γιάννης Αντετοκούνμπο

Στη Νέα Ορλεάνη, για να πάρει μέρος στο στο «Rising Stars Challenge» του All Star Game θα ταξιδέψει ο μικρότερος σε ηλικία παίκτης του ΝΒΑ

nbaΙστορική βραδιά για το ελληνικό μπάσκετ η 29η Ιανουαρίου του 2014, καθώς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ενημερώθηκε επίσημα ότι θα ταξιδέψει στη Νέα Ορλεάνη για να συμμετάσχει (14-16/2) στο «Rising Stars Challenge» του All Star Game. Ο rookie των Milwaukee Bucks, αλλά και νεότερος αθλητής της λίγκας, θα εξαργυρώσει με αυτό τον τρόπο την πολύ καλή πρώτη σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας (7 πόντοι, 45% στα συνολικά σουτ, 30% στα τρίποντα, 71%στις βολές, 4.7 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ, 0.8 μπλοκ ανά 23.7 λεπτά συμμετοχής), αλλά και το γεγονός ότι θεωρείται ένα από τα ταλέντα με το μεγαλύτερο potential.

Οι Sophomores (οι δευτεροετείς δηλαδή) που επιλέχθηκαν είναι οι Anthony Davis (Pelicans), Damian Lillard (Blazers), Harrison Barnes (Warriors), Bradley Beal (Wizards), Andre Drummond (Pistons), Terrence Jones (Rockets), Jared Sullinger (Celtics), Jonas Valanciunas (Raptors), Dion Waiters (Cavaliers).

Οι rookies που θα βρεθούν στη Νέα Ορλεάνη είναι οι Michael Carter-Williams (76ers), Steven Adams (Thunder), Pero Antic (Hawks), Γιάννης Αντετοκούνμπο (Bucks), Trey Burke (Jazz), Tim Hardaway Jr. (Knicks), Victor Oladipo (Magic), Kelly Olynyk (Celtics), Mason Plumlee (Nets).

Οι δυο ομάδες θα απαρτίζονται τόσο από πρωτοετείς, όσο και από δευτεροετείς αθλητές. Αυτή θα είναι η τρίτη συνεχόμενη σεζόν που θα συμβεί κάτι τέτοιο. Το Draft για την στελέχωση των δυο ομάδων θα γίνει την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου και θα καλυφθεί ζωντανά από το TNT στις 03:00 ώρα Ελλάδας. Αμέσως μετά, οι οπαδοί του ΝΒΑ θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν μέσω διαδικτύου τους παίκτες που θα βρεθούν στις βασικές πεντάδες, οι οποίες θα ανακοινωθούν λίγη ώρα πριν το τζάμπολ, το βράδυ του αγώνα (Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου).

ΠΗΓΗ: www.sport24.gr

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By