Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στρατούλης για Γεωργιάδη: Λειτουργεί ως πολιτική σουπιά

O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διέψευσε ότι υπάρχει συμφωνία φαρμακοβιομηχανιών με τον σταθμό «στο Κόκκινο»

FOSPHOTOS

«Ο κ. Γεωργιάδης λειτουργεί ως πολιτική σουπιά, ρίχνει το πολιτικό του μελάνι για να αποπροσανατολίσει» τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΜΠΕ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, ερωτηθείς για τις κατηγορίες του υπουργού Υγείας.

Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι αν περάσει η τροπολογία που έχει καταθέσει ο κ. Γεωργιάδης για τα φάρμακα εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των πολυεθνικών εταιρειών που παράγουν γεννόσημα σε εργοστάσιά τους στο Μπαγκλαντές και στο Πακιστάν. Και σημειώνει ότι αυτό σημαίνει ότι η ελληνική αγορά, οι ασφαλισμένοι, οι ασθενείς θα χρησιμοποιούν φάρμακα τα οποία δεν έχουν ελεγχθεί.

Επίσης, ο κ. Στρατούλης διέψευσε ότι υπάρχει συμφωνία φαρμακοβιομηχανιών με τον σταθμό «στο Κόκκινο», που κατήγγειλε ο υπουργός Υγείας.

Τέλος, επισήμανε ότι «αν φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή νομοθέτημα για την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων και για την άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών από τις τράπεζες της πρώτης κατοικίας, ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει ονομαστικές ψηφοφορίες και ουσιαστικά θα τις μετατρέψει σε πρόταση μομφής και δυσπιστίας στην κυβέρνηση».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By