Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Συγκατοίκηση ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ «βλέπει» ο Φ. Σαχινίδης

 Το οικονομικό φροντιστήριο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ σε «γαλάζιους» βουλευτές στη Βουλή

saxini

Στα πηγαδάκια στους διαδρόμους, το καφενείο και το εντευκτήριο γίνονται αυτές τις ημέρες οι πιο ενδιαφέρουσες συζητήσεις, όπως συμβαίνει βέβαια, κάθε φορά που συζητείται ο προϋπολογισμός ή άλλο κορυφαίο θέμα που κρατά με τις ώρες τους βουλευτές στη βουλή.

Ένα τέτοιο πηγαδάκι στήθηκε το βράδυ με «γαλάζιους» βουλευτές να έχουν περικυκλώσει τον Φίλιππο Σαχινίδη και τις ερωτήσεις να πέφτουν βροχή. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, εισηγητής στον προϋπολογισμό έκανε ένα μίνι οικονομικό φροντιστήριο, θεωρείται άλλωστε, άριστος γνώστης των οικονομικών και μετά η κουβέντα πήγε σε συνεργασίες και συγκατοικήσεις.

Εκτίιμησή του είναι πως στις επόμενες εκλογές, η συγκατοίκηση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θα αποτελέσει μονόδρομο, λόγω οπως είπε των οικονομικών παραμέτρων που θα την επιβάλλουν. Πάντως, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πείθει ως εναλλακτική πρόταση, συνέχισε, και αυτό φαίνεται απο το γεγονός οτι δεν επενδύουν σε αυτόν τα δυναμικά στρώματα της κοινωνίας.

«Θα υποχωρήσει; Πότε;»ήταν το ερώτημα του Μανου Κόνσολα απο τη ΝΔ και ο Φίλιππος Σαχινίδης απάντησε οτι ο Τσίπρας κάνει προσπάθειες. Η ομιλία του στο Επιμελητήριο ήταν η πρώτη με στοιχεία ρεαλισμού, ήταν η άποψη του.

«Τι θα γίνει με τις εκλογές κι αν το ΠΑΣΟΚ πέσει κάτω απο το 3%; Θα τεθεί θέμα ηγεσίας;» πήγε την συζήτηση ένα βήμα παρακάτω ο «γαλάζιος»Χρίστος Δήμας και ο Φίλιππος Σαχινίδης επιχείρησε να ξεγλιστρίσει, λέγοντας ότι στο ΠΑΣΟΚ έχουν πρόεδρο και δεν απαντά σε υποθετικές ερωτήσεις. Και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να προκαταλάβω σενάρια σε πιο ποσοστό θα φτάσει, πάντως έτσι κι αλλιώς θα εγείρει θέμα ο ΣΥΡΙΖΑ!»

(Visited 1 times, 1 visits today)
By