Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συγκεντρώσεις κατά της επίσκεψης Μέρκελ στην Αθήνα

Αναμένεται εντός των προσεχών ωρών να εκδοθεί απόφαση από την ΕΛ.ΑΣ. με την οποία να απαγορεύει για λόγους ασφαλείας τις πορείες στο κέντρο της Αθήνας

diadilosi

Τα κόμματα της Αριστεράς θα «υποδεχθούν» την Γερμανίδα καγκελάριο, Άγγελα Μέρκελ με κινητοποιήσεις στο κέντρο της Αθήνας το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε συλλαλητήριο στις 17.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος και σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι «η επίσκεψη της Καγκελαρίου Μέρκελ στην Αθήνα, γίνεται για να υποστηρίξει την κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου, ενόψει των εκλογών. Για να επιβραβεύσει το καταστροφικό κυβερνητικό έργο, να επιτηρήσει την συνέχιση της λιτότητας, να επιθεωρήσει αν χαρίστηκαν οι τράπεζες στα συμφέροντα, αν δόθηκε για ψίχουλα η δημόσια περιουσία, αν έπεσαν οι μισθοί στο επίπεδο της Βουλγαρίας».

Και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ίδιο σημείο στις 17.30.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται εντός των προσεχών ωρών να εκδοθεί απόφαση από την ΕΛ.ΑΣ. με την οποία να απαγορεύει για λόγους ασφαλείας τις πορείες στο κέντρο της Αθήνας αύριο Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη απόφαση απαγόρευσης συγκεντρώσεων στο κέντρο της Αθήνας ελήφθη παραμονές της επίσκεψης της γερμανίδας καγκελαρίου στις 9 Οκτωβρίου 2012.

By