Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Συγχαρητήρια Βαρβιτσιώτη για τον εντοπισμό της ηρωίνης

Άλλος ένας τόνος ηρωίνης βρέθηκε στο Κορωπί – 14 συλλήψεις

varvitsiotisΘερμά συγχαρητήρια προς το Λιμενικό Σώμα για τον εντοπισμό ενός ακόμα φορτίου-μαμούθ ηρωίνης στο Κορωπί εξέφρασε ο υπουργός Ναυτιλίας και τόνισε ότι πρόκειται για «τη μεγαλύτερη ποσότητα που έχει βρεθεί σε ευρωπαϊκό και, ενδεχομένως σε παγκόσμιο επίπεδο».

Ο Μιλτιάδης  Βαρβιτσιώτης σε δηλώσεις του την Κυριακή μετά τη νέα επιτυχημένη επιχείρηση του Λιμενικού μετέφερε άλλωστε και την ικανοποίηση του πρωθυπουργού ενώ έστειλε και το μήνυμα πως «κάποιοι που πιστεύουν ότι η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι θα απογοητευτούν».

Όπως είπε ο υπουργός «Η Ελλάδα έχει αξιόπιστες αρχές ασφαλείας, έχει ένα Λιμενικό Σώμα, το οποίο δίνει μάχη σε όλα τα επίπεδα καθημερινά και αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια για την αυτοθυσία των ανδρών και των γυναικών του. Ιδιαίτερα, όμως, συγχαρητήρια αξίζουν στη Διεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Λιμενικού Σώματος, στα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, σε όλες τις Ειδικές Δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος που συμμετείχαν σε αυτή την επιχείρηση, στη Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών Λ.Σ. και βέβαια στα Τμήματα Ασφαλείας και Πληροφοριών, τα οποία έδρασαν με πρωτοφανή αποτελεσματικότητα, συνδυάζοντας πάρα πολλές πληροφορίες».

By