Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συγχαρητήρια Κικίλια στους αστυνομικούς που συνέλαβαν τον Μαζιώτη

Ο υπουργός συναντήθηκε με τους αστυνομικούς στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη

κικιλιας

Τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που συνέλαβαν τον Νίκο Μαζιώτη συνάντησε σήμερα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας.

Ο υπουργός συναντήθηκε με τους αστυνομικούς στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Δημήτριου Τσακνάκη και τους συνεχάρη για την «ηρωική», όπως την χαρακτήρισε, πράξη τους, αλλά και για τον επαγγελματισμό και την επιχειρησιακή ετοιμότητα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο κ. Κικίλιας εξέφρασε την προσωπική του εκτίμηση |και τη βαθιά ευγνωμοσύνη του στο πρόσωπο των Αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ενώ -όπως τόνισε- μέσω αυτών, στο πρόσωπο όλων των Αστυνομικών.

Μάλιστα, μετέφερε στους αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ τα συγχαρητήρια του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά και τις ευχαριστίες της Πολιτικής Ηγεσίας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, αλλά και ολόκληρης της κυβέρνησης.

«Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε στον Έλληνα αστυνομικό. Το έργο που επιτελείται από τις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αξιόλογο και γίνεται αθόρυβα, χωρίς τυμπανοκρουσίες. Απόδειξη η μεγάλη επιτυχία με τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη», είπε ο κ. Κικίλιας, επισημαίνοντας ότι πρώτη προτεραιότητα της Πολιτείας είναι η έμπρακτη ενίσχυση του έργου του Έλληνα Αστυνομικού.

Σημειώνεται ότι στη στη συνάντηση παρέστη επίσης ο Διευθυντής της Άμεσης Δράσης, Ταξίαρχος κ. Βασίλειος Τζίγκος, ο Αναπληρωτής Επόπτης της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς και ο Διοικητής της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών.

By