Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συνάντηση Στουρνάρα με Δραγασάκη – Τσακαλώτο

Με αφορμή τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ Αδ. Γεωργιάδη, περί μαζικής φυγής καταθέσεων

fosphotos.com | Menelaos Myrillas
fosphotos.com | Menelaos Myrillas

Υπό άκρα μυστικότητα συναντήθηκαν χθες Τετάρτη οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης και Ευκλείδης Τσακαλώτος με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα.

Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ η συνάντηση έγινε κατόπιν αιτήματος των στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης και με αφορμή τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ Αδ. Γεωργιάδη, περί μαζικής φυγής καταθέσεων σε περίπτωση πτώσης της κυβέρνησης και εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την μεριά της η αξιωματική αντιπολίτευση πάντως, επιχειρεί να αξιοποιήσει τις δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη, παραπέμποντας σε ανάλογες πρόσφατες διαρροές από το Μέγαρο Μαξίμου, με στο σκεπτικό ότι τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορείται για υπονόμευση της ελληνικής οικονομίας, τα κυβερνητικά στελέχη είναι αυτά που καταφεύγουν σε κινδυνολογία.

Την ίδια ώρα, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης εξαπέλυε σφοδρή επίθεση κατά του κ. Γεωργιάδη και της κυβέρνησης, τονίζοντας μεταξύ των άλλων ότι «είναι μια επικίνδυνη και υπονομευτική ως προς την οικονομία δήλωση».

By