Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Συναγερμός» στις αρχές μετά το βίντεο και την επιστολή Ξηρού

Σε καταδίκη του μηνύματος Ξηρού προχώρησαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ, με τη Συγγρού να καταγγέλλει «κροκοδείλια δάκρυα» από την πλευρά της Κουμουνδούρου

xristodoulos xiros

Εντείνονται οι έλεγχοι της αστυνομίας για τον εντοπισμό του Χριστόδουλου Ξηρού ενώ συναγερμός έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική μετά και την επιστολή και το βίντεο που ανήρτησε στο διαδίκτυο, με το οποίο καλεί σε αντάρτικο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σημείο αποστολής μέσω διαδικτύου της επιστολής και του βίντεο, εντοπίστηκε σε ίντερνετ καφέ στην Καισαριανή. Το βίντεο κάνει το γύρο και των social media, με τους χρήστες να αποδομούν το προφίλ, την εικόνα και το λόγο του τρομοκράτη. «Δεν βλέπω αίμα στην ανακοίνωση Ξηρού» δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος του, Φραγκίσκος Ραγκούσης, κάνοντας μάλιστα λόγο για προσπάθεια αφύπνισης.

Σε καταδίκη του μηνύματος Ξηρού προχώρησαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ, με τη Συγγρού να καταγγέλλει «κροκοδείλια δάκρυα» από την πλευρά της Κουμουνδούρου, και την αξιωματική αντιπολίτευση να προειδοποιεί για πιθανότητα πολιτικής εκμετάλλευσης της υπόθεσης.

«Οι δηλώσεις των τρομοκρατών λαμβάνουν απάντηση από τη Δικαιοσύνη στο πλαίσιο του Συντάγματος, των νόμων και των θεσμών» δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου. «Δεν έχω κανέναν λόγο να σχολιάσω τις σκέψεις του όποιου τρομοκράτη» δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By